Înapoi la listarea arhivei

02 Octombrie 2012 - Dupa ce a injunghiat-o, a vrut sa o panseze cu... banda adeziva

Conform avocatului sau, Iancu Maran, barbatul acuzat ca a ucis o fata de 14 ani, a declarat ca ar fi fost provocat de aceasta si de sora sa.

02 Octombrie 2012 - Turist mort in Grota Haiducilor din Baile Herculane

Tragedie in muntii din Baile Herculane! Un turist cazat la un hotel din statiune s-a aventurat intr-o grota, fara sa-si dea seama ca acolo isi poate pune viata in pericol.

02 Octombrie 2012 - Un criminal achitat de Inalta Curte a ucis din nou

Un barbat care a scapat in urma cu doi ani de acuzatia de omor calificat este principalul suspect intr-un alt caz de crima si viol.

02 Octombrie 2012 - Detalii ingrozitoare despre prima crima a bestiei de la Oravita: "Tot satul a fost socat pentru ca fetita era ascunsa sub pietre, zidita si avea o sticla de plastic in vagin, careia ii daduse foc!"

Iancu Maran, barbatul de 35 de ani care a ucis si violat cu sange rece doua fete de 14 si 17 ani, a mai fost incatusat in urma cu cativa ani, dar a scapat. Detalii infioratoare despre crima de atunci

02 Octombrie 2012 - Momente artistice pentru varstnicii de la azil

Elevii Scolii Gimnaziale Nr. 7 din municipiu nu au uitat nici anul acesta de varstnicii de la azilul de batrani, fiind prezenti si de aceasta data in mijlocul lor pentru a-i sarbatori.