Înapoi la listarea arhivei

13 Martie 2013 - Cod galben de vreme urata! Frig, vant, ninsori viscolite

Valul de frig si de lapovite-ninsori care a lovit vestul Europei, determinand inchiderea unor aeroporturi si accidente in lant, va afecta pe sfarsitul acestei saptamani si Romania.

13 Martie 2013 - Comisarul sef dr. Grigore Stolojescu are ajuncti noi

In conducerea Inspectoratului de Politie Caras-Severin, la ordinul inspectorului general, au fost operate doua modificari: comisarul sef de politie Moatar Mihai este imputernicit adjunct al sefului

13 Martie 2013 - Schimbari in conducerea Politiei carasene

Prin dispozitii ale inspectorului general al Politiei Romane, incepand cu data de 11 martie, in conducerea inspectoratului de politie au fost operate modificari.

13 Martie 2013 - "Daca vine un cutremur, murim toti nevinovati!"

Spune unul din chiriasii care traiesc, in conditii inumane, in locuintele sociale de pe Traian Lalescu. Sirul de cladiri de vizavi de Universalul Vechi a fost nu o data in atentia publicului din

13 Martie 2013 - Universitatea Resita, pe primul loc

Universitatea Resita a incheiat fara infrangere si cel de-al IV-lea turneu din Campionatul National de Handbal al Junioarelor II, Seria I, desfasurat la Drobeta Turnu Severin.

13 Martie 2013 - Handbalistii de la Traian Vuia, neinvinsi la juniori II

Echipa Liceului Teoretic "Traian Vuia" din Resita este neinvinsa in acest sezon in Campionatul National de Handbal al Juniorilor II, Seria H. Si dupa cel de-al IV-lea turneu, desfasurat la finele

13 Martie 2013 - Sorin Frunzaverde: Regionalizarea nu trebuie grabita!

In Conferinta de presa sustinuta marti, Sorin Frunzaverde a spus ca, dupa 22 de ani de democratie, Romania trebuie sa elaboreze si sa adopte o alta Constitutie.

13 Martie 2013 - Bocsa Romana, fara apa

Operatorul judetean AquaCaras anunta o noua intrerupere a furnizarii apei potabile ce va afecta joi, consumatorii din Bocsa Romana.

13 Martie 2013 - Noi "kilometri" de apa pentru Caras-Severin

Nu mai putin de 353 de kilometri de retele sunt prevazuti de noul proiect major de modernizare a infrastructurii.

13 Martie 2013 - Castigatorii primei editii a Festivalului Filmului Montan

Festivalul Filmului Montan, organizat in 9 martie de Asociatia Bike Attack din Resita, este primul eveniment de acest gen din Romania.