Înapoi la listarea arhivei

09 Decembrie 2013 - Se depun cererile pentru achizitionarea tancurilor de lapte

RESITA - Fermierii care detin pana la cinci vaci si care se organizeaza intr-o singura forma asociativa, constituita la nivelul unei comune, pot solicita, pana in data de 30 decembrie, ajutorul de

09 Decembrie 2013 - In prag de sarbatori, festival de colinde la Resita

Duminica, 15 decembrie, cu incepere de la ora 15.00, la catedrala "Schimbarea la Fata" din cartierul resitean Lunca Barzavei are loc festivalul de muzica corala "Iosif Velceanu".

09 Decembrie 2013 - Aihan Omer: Resitenii fac legea in Banat

La conferinta de presa de dupa partida dintre CS Caras-Severin si Politehnica Timisoara, Aihan Omer si Constantin Stefan si-au sustinut punctele de vedere.

09 Decembrie 2013 - Marocico, in zi execeptionala

Printre cei care au intentia sa plece de la CS Caras-Severin, nu peste multa vreme, se regaseste si portarul Emilian Marocico.

09 Decembrie 2013 - FC Bihor a parafat contractul cu Alexandru Pelici

Antrenorul va fi ajutat de Roberto Ivan, Calin Cheregi - secunzi, si de Florin Berta - antrenor cu portarii.

09 Decembrie 2013 - Universitatea Resita - CS Timisoara 36-31

Un meci destul de echilibrat, presarat cu numeroase greseli ale arbitrelor impotriva studentelor din Resita, fapt ce i-a iritat pe antrenorii gazdelor, Cristian Busuioc si Liviu Viasu.

09 Decembrie 2013 - Locuri de munca vacante in Caras-Severin

RESITA - Pentru aceasta saptamana, agentii economici caraseni au pus la dispozitie 14 locuri de munca, valabile in patru orase carasene dintre care lipseste municipiul resedinta de judet.

09 Decembrie 2013 - Mii de oameni s-au inchinat la moastele Sf. Imparati

RESITA - Sfarsitul saptamanii a fost marcat prin prezenta moastelor Sf. Constantin si Elena in mai multe parohii din judet.

09 Decembrie 2013 - Cartea-album a Banatului Montan, premiata

RESITA - Cartea-album "Anina - Steierdorf: Viziuni /Visionen", aparuta in anul 2012 la Editura "Banatul Montan" Resita, cu sprijinul financiar al Departamentului pentru Relatii Interetnice de pe

09 Decembrie 2013 - Tanarul ranit de o arma care s-a descarcat accidental in masina cu care circula a murit la spital

Potrivit unui comunicat transmis, duminica, de Inspectoratul de Politie al Judetului Caras-Severin, Valentin R., de 21 de ani, care a fost impuscat, sambata, accidental cu o arma de vanatoare in timp

09 Decembrie 2013 - Handbalistii, exemplu de daruire

RESITA - Sala Polivalenta din Resita a gazduit, duminica 8 decembrie, derby-ul Banatului, in care s-au intalnit CS Caras-Severin si Politehnica Timisoara.