Înapoi la listarea arhivei

16 Mai 2014 - Noaptea Muzeelor, la Resita

RESITA - Intre evenimentele muzeistice importante de peste an se inscrie si Noaptea Europeana a Muzeelor, eveniment initiat in urma cu 10 ani de catre Ministerul Culturii si Comunicarii din Franta,

16 Mai 2014 - Vor monta limitatoare pentru... probleme

RESITA - Chiar daca unii se plang ca bumperele de pe strazi le strica masinile, montarea acestora este necesara si chiar ceruta de alti cetateni.

16 Mai 2014 - Camatarii, "calcati" de politisti

RESITA - Mai multi barbati banuiti de camatarie si contrabanda si zeci de martori au fost audiati intr-un caz care a depasit granita judetului.

16 Mai 2014 - Mai sunt zece zile pentru declararea veniturilor

RESITA - Trebuie declarate sumele obtinute din activitati independente, din agricultura, din chirii, din transferuri de titluri de valoare si din tranzactii valutare.

16 Mai 2014 - Marian Pana: Vrem sa batem liderul!

RESITA - In prima etapa a returului din play-off-ul Ligii a II-a de fotbal, Seria a II-a, Metalul Resita joaca sambata, 17 mai, de la ora 11, in Valea Domanului, cu liderul ASA Targu Mures.

16 Mai 2014 - Iuliu Winkler: UDMR saluta decizia de stabilire a datei-tinta pentru introducerea euro

Europarlamentarul UDMR Iuliu Winkler a calificat joi, la Resita, drept inteleapta si oportuna stabilirea datei-tinta pentru aderarea la zona euro - 1 ianuarie 2019.