Înapoi la listarea arhivei

26 Mai 2014 - Doina Frunzaverde: Universitatea are datoria sa ajute la dezvoltarea comunitatii locale

A precizat rectorul Doina Frunzaverde, referindu-se la rolul pe care are forul pe care-l conduce in crearea de noi locuri de munca.

26 Mai 2014 - Trei medici au fost trimisi in judecata pentru ca au luat mita de la peste 300 de pacienti. Procurorii cer confiscarea unui milion de euro!

Trei medici din Caras-Severin, printre care se afla si Sebastian Telbis, seful Serviciului de Evaluari Medicale din cadrul Casei de Pensii Caras-Severin, au fost trimisi in judecata pentru ca au luat

26 Mai 2014 - Rezultate finale la europarlamentare in Caras-Severin

RESITA -Luni, 26 mai, in jurul orei 7.00 a fost finalizata numaratoarea si predate datele oficiale ce tin de scrutin la Biroul Electoral Judetean de Circumscriptie nr 11 Caras-Severin.

26 Mai 2014 - Locuri de munca vacante in Caras-Severin

RESITA - Ca si in saptamanile anterioare, "greul" in ceea ce priveste oferta de joburi a agentilor economici o duce statiunea Baile Herculane. Aici sunt vacante 27 din totalul de 34 de posturi la

26 Mai 2014 - Locuitorii comunei Obreja si-au votat primarul

Oamenii au fost chemati duminica la urne si ca sa isi aleaga un nou primar dupa ce fostul edil, Petru Pop, a decedat la finele lunii martie.

26 Mai 2014 - Marian Pana a parasit Valea Domanului

In etapa a VII-a din play-off-ul Ligii a II-a de fotbal, Seria a II-a, Metalul Resita - FC Olt Slatina 0-1 (0-0).

26 Mai 2014 - Handbalistii de la Traian Vuia, locul cinci la Juniori II

Echipa Liceului Teoretic Traian Vuia Resita s-a clasat pe locul V in turneul final al Campionatului National de Handbal al Juniorilor II, competitie desfasurata in municipiul Bacau.

26 Mai 2014 - Un carasean de 70 de ani a votat de doua ori

Echipa de cercetare a incidentelor de la nivelul judetului a fost sesizata duminica in cazul unui cetatean, in varsta de 70 de ani, care a intentionat sa voteze de doua ori.

26 Mai 2014 - Se prelungeste suspansul la FC Caransebes

BECICHERECUL MARE - Mama Mia Becicherecul Mic - FC Caransebes 1-1 (0-0), in etapa a VII-a a play-off-ului Ligii a III-a.

26 Mai 2014 - CS Caras-Severin, victorie la Bucuresti

RESITA - Echipa CS Caras-Severin a incheiat cu o victorie faza a doua a play-out-ului Ligii Nationale de handbal masculin. Elevii antrenorului Aihan Omer au invins in deplasare pe CSM Bucuresti, cu