Înapoi la listarea arhivei

12 Septembrie 2014 - Zimbrii de la Armenis, in semilibertate

ARMENIS. Cel mai mare proiect de reintroducere a zimbrului care a avut loc vreodata in Europa, initiat de Rewilding Europe si WWF-Romania, intra intr-o noua etapa. Astazi, 12 septembrie 2014, cei 17

12 Septembrie 2014 - Volei Club Banatul s-a impus cu 3-0

Peste 500 de suporteri au asistat joi seara in Sala Polivalenta "Victoria" la prezentarea lotului cu care Volei Club Banatul Caransebes va aborda noua stagiune.

12 Septembrie 2014 - Start la distractie. Incep Serbarile Cetatii la Caransebes

Saltinbanci, cavaleri, domnite si soldati romani, vor strabate strazile municipiului Caransebes, la acest sfarsit de saptamana.

12 Septembrie 2014 - Pelerinaj pe munte. Sute de caraseni din toate partile judetului, sunt asteptati sa ia parte la o procesiune speciala

Sute de credinciosi sunt asteptati pentru a cinsti memoria eroilor banateni, la Crucea de pe Muntele Mic, duminica 14 septembrie, de sarbatoarea Inaltarea Sfintei Cruci.

12 Septembrie 2014 - Privighetoarea Banatului nu a fost uitata. Festivalul "Mariana Draghicescu" debuteaza saptamana viitoare

Asociatia "Mariana Draghicescu", C.C.A.J. Timis si TVR Timisoara, organizeaza saptamana viitoare, Festivalul National de interpretare "Mariana Draghicescu".

12 Septembrie 2014 - Decizie. Singurul targ de animale din Caras-Severin a fost inchis

Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor a anuntat inchiderea singurului targ de animale din judet.

12 Septembrie 2014 - Impact violent cu un parapet. Motociclist neamt in stare critica, in urma unui accident produs in Caras-Severin

Un cetatean german a ajuns in stare critica la un spital din Timisoara, in urma unui accident produs in apropiere de Bozovici.

12 Septembrie 2014 - Junioarele I, primul turneu de sala

RESIEsA - Echipa feminina de handbal Universitatea Resita disputa la acest final de saptamana meciurile din primul turneu de sala din Seria E a Campionatului National rezervat Junioarelor I.