Înapoi la listarea arhivei

18 Mai 2019 - Ole, ole, CSM Resita a promovat in B!

CSM Scolar Resita a invins sambata, 18 mai, cu scorul de 2-0, echipa ACS Dumbravita, iar in Valea Domanului vor veni in toamna echipe ca FC Rapid, Petrolul Ploiesti, UTA Arad, Poli Timisoara, FC

18 Mai 2019 - Patrula de reciclare a Colegiului Tehnic a colectat 200 kg DEEE

Este si cazul Patrulei de Reciclare, un grup de elevi de la Colegiul Tehnic Resita, care pentru al patrulea an consecutiv s-a inscris in programul national de reciclare a deseurilor electrice si

18 Mai 2019 - Luminita Jivan, desfiintata in plina campanie electorala! "In PSD Caras-Severin, 80% inseamna doar interese si minciuna!"

Deloc deranjata de "adversarii" liberali, sefa PSD Caras-Severin e lovita violent tocmai din interior, de oameni care candva au sustinut-o orbeste!

18 Mai 2019 - Klaus Iohannis: "Din multe puncte de vedere Timisul este in fruntea tarii, dar prezenta la vot a fost o exceptie regretabila in ultimii ani!"

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si-a petrecut ziua de vineri la Timisoara, la toate evenimentele la care a fost prezent vorbind despre discursul politic abject si anti-european al PSD!

18 Mai 2019 - Blocajul financiar se accentueaza, 7 din 10 companii isi platesc cu greu facturile

Sapte companii din zece intarzie sa-si plateasca facturile, fapt care duce la accentuarea blocajului financiar, iar durata medie de incasare a facturilor la nivelul economiei a ajuns la aproape 120

18 Mai 2019 - S-a dat startul celei de-a doua editii a Festivalului Embargo! Cine va urca pe scena si ce activitati se anunta?

Cea de-a doua editie a Embargo Fest aduce in fata publicului peste 50 de artisti din Romania, Serbia, Bulgaria si Ungaria, iar pe langa concerte, la fata locului, exista o sumedenie de activitati:

18 Mai 2019 - "Aladdin" - un spectacol pentru copii fara suzeta!

Sala a fost plina pana la refuz de foarte multi copii cu varste sub cinci ani, chiar am remarcat o doamna cu un copilas in poala, care a trebuit sa-si linisteasca pruncul cu miraculoasa suzeta. De