Înapoi la listarea arhivei

19 Ianuarie 2020 - Weekend de 5 stele la Tresor Le Palais din Timisoara. Rochii de mireasa, bijuterii si sfaturi pentru o nunta ca-n povesti!

Sfarsit de saptamana de 5 stele la hotelul Tresor Le Palais din Timisoara unde a avut loc Weeding Weekend, eveniment dedicat celor care isi doresc o nunta ca in povesti.

19 Ianuarie 2020 - Premierul Orban, despre majorarea pensiilor cu 40% si a alocatiilor pentru copii: "Depinde cum evolueaza economia"

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat astazi, 19 ianuarie, ca sunt prevazuti bani la buget pentru majorarea pensiilor cu 40% din luna septembrie, dar...

19 Ianuarie 2020 - Scrisoare deschisa pentru interzicerea taierii padurilor din jurul unui oras din Banat

Presedintele unei asociatii de mediu din Banat cere primarului Resitei sa incadreze padurile ce se inconjoara orasul in zone de protectie stricta in care sa nu mai fie permise taiere de niciun fel.

19 Ianuarie 2020 - Luminita Jivan: Felix Borcean a facut tot ce a putut ca sa dezvolte Caransebesul! Vor fi multe surprize!

Liderul PSD Caras-Severin redeschide jocul pentru desemnarea candidatului partidului la alegerile locale pentru Primaria Caransebes!

19 Ianuarie 2020 - Anul nou, intampinat cu bratele deschise, dar si cu promotii la Carturesti

Pentru a avea parte de un 2020 cat mai bun, Carturesti Timisoara a decis sa-si intampine clientii cu felurite promotii inca din primele zile ale noului an. Bineinteles, nici evenimentele de calitate