Înapoi la listarea arhivei

15 August 2020 - Accident mortal pe DN 6, langa Sadova Veche

SADOVA VECHE - O persoana si-a pierdut viata in aceasta seara pe DN 6, la kilometrul 435, in afara localitatii Sadova Veche, unde s-a produs un accident rutier, soldat cu decesul unei persoane!

15 August 2020 - Medic de la spitalul din Caransebes, pozitiv la testul pentru coronavirus

CARANSEBES - Este vorba de un medic de pe Sectia de Chirurgie, care a iesit pozitiv la primul test Covid-19 pe care l-a efectuat in data de 13 august!

15 August 2020 - In acest weekend, la Resita: "Autogara", urmata de "Vlad Esepes"

Editia din acest an a "Resita Film Festival" a intrat in al doilea weekend, insa astazi cinefilii resiteni au la dispozitie si o alternativa: vizionarea unei pelicule ce va fi proiectata in curtea

15 August 2020 - Spitalul "Victor Babes" din Timisoara, dotat cu un aparat unic in vestul tarii! "Putem vedea, in timp real, eventuale leziuni ale valvei cardiace"

Pacientii care sufera de boli cardiovasculare si sunt diagnosticati si cu COVID-19 prezinta un risc de mortalitate de aproape trei ori mai mare, transmit specialistii de la Spitalul "Victor Babes"

15 August 2020 - Cod portocaliu de inundatii pe rauri din sase judete

Hidrologii au emis sambata o atentionare Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din sase judete, inclusiv Caras-Severin, valabila de azi dupa-amiaza pana duminica dimineata. Alte rauri vor fi sub

15 August 2020 - Caras-Severinul, in portocaliu pana maine seara

CARAS-SEVERIN - Avertizarile meteo si hidro au intrat in vigoare de la ora 12 a zilei de sambata si sunt valabile pana duminica dimineata la ora 6 (meteo) si duminica noaptea, la ora 0 (hidro)!

15 August 2020 - Reduceri de pana la 70% si premii pe loc la Iulius Town

In acest weekend, cei de la Iulius Town Timisoara iti ofera sansa sa-ti reinnoiesti garderoba si nu numai, in cadrul campaniei Revenge Sale Reloaded care se desfasoara in perioada 14 - 16 august.

15 August 2020 - Desi nu functioneaza, Lupacul si-a majorat tarifele!

CARAS-SEVERIN - Si pentru ca vorbim despre sume aproape triplate, Vali Armasu, seful ecologistilor caraseni, a cerut o explicatie administratiei judetene. Totul, intr-o conferinta de presa tinuta la

15 August 2020 - "Mincinosi, combinatori si penali plantati pe listele PNL pentru Consiliul Judetean. Curat-murdar, monser, cum ar spune Caragiale"

Alfred Simonis, presedintele PSD Timis, afirma despre lista PNL de candidati pentru Consiliul Judetean Timis ca arata de parca ar fi fost castigata la tombola.

15 August 2020 - Starea de alerta, o normalitate. Cel putin pana in 15 septembrie 2020

Hotararea de Guvern privind prelungirea starii de alerta cu 30 de zile incepand de maine, 16 august, a fost adoptata si publicata, vineri, in Monitorul Oficial.