Înapoi la listarea arhivei

03 Octombrie 2020 - NEWS ALERT. Vela catre liberalii din Caras-Severin: "De azi, trebuie sa tratati PMP ca pe un partener!"

Marcel Vela si Ionut Popovici se intalnesc in aceasta seara pentru a definitiva tratativele dintre PNL si PMP in Caras-Severin pentru formarea majoritatilor in consiliile locale si pentru alegerea

03 Octombrie 2020 - Bobar umbla la banii rosso-nerilor! Castiga exagerat de mult pentru fotbalul pe care-l joaca!

CSM Resita a pierdut astazi din nou, 0-3, chiar in Valea Domanului, cu Unirea Slobozia, la capatul unui meci in care oaspetii au controlat jocul din primul pana in ultimul minut!

03 Octombrie 2020 - Probleme mari in defensiva rosso-nerilor! CSM Resita a luat trei de la Unirea Slobozia!

RESIEsA -

03 Octombrie 2020 - La inmatriculari, hartiile se platesc prin banca, placutele - prin Trezoreie

CARAS-SEVERIN - Debirocratizarea procedurilor despre care tot vorbim de vreo 31 de ani incoace trece prin etape care mai de care mai curioase, ca sa nu le spunem ciudate!

03 Octombrie 2020 - Un mort si un ranit grav pe drumul dintre Bozovici si Bania!

BOZOVICI - Azi noapte, in jurul orei 24, pe drumul dintre Bozovici si Bania, s-a produs un grav accident de circulatie. Salvatorii ajunsi la locul accidentului s-au gasit confruntat cu o scena

03 Octombrie 2020 - Padurea Verde, oficial sub administrarea Timisoarei. "Nu se taie copaci, nu se permite folosirea de betoane"

Consilierii locali in functie au fost convocati de primarul in exercitiu Nicolae Robu ca sa voteze preluarea Padurii Verzi de catre autoritatile locale. Transferul de la Romsilva catre Timisoara

03 Octombrie 2020 - Prioritate pentru edilul Ioan Popa in mandatul 2020-2024: "Vreau sa oprim tinerii in oras, sa nu mai plece. Si, de ce nu?, sa atragem tineri in Resita"

Crearea de oportunitati pentru a atrage tineri in oras si pentru a-i incuraja pe cei care locuiesc aici sa nu mai plece este una dintre prioritatile primarului Resitei, Ioan Popa, in noul mandat.