Înapoi la listarea arhivei

19 Octombrie 2020 - Toleranta ZERO pentru bizonii bipezi ce calca cu rotile spatiile verzi si trotuarele din cartierele resitene!

Municipalitatea resiteana este hotarata sa nu tolereze nerespectarea regulilor privind spatiile verzi si aleile pietonale din municipiul de pe Barzava.

19 Octombrie 2020 - Doua femei grav ranite intr-un accident la Greoni

GREONI - Pompierii militari oraviteni au intervenit astazi la un accident rutier produs in jurul orei 15.00, in comuna Greoni, pe DN 57, unde un autoturism cu doi ocupanti s-a rasturnat in afara

19 Octombrie 2020 - Trei spitale din judet, inclusiv Judeteanul, sunt focare de COVID

CARAS-SEVERIN - Daca in unele centre focarele au fost inchise, iar in altele s-au reactivat, au izbucnit si focare noi chiar in unitati spitalicesti!

19 Octombrie 2020 - Parastas intrerupt de politisti, la Resita! Amenzi in valoare de 13.000 de lei pentru nerespectarea normelor anti-COVID

Respectarea masurilor pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 continua sa fie optionala pentru multi dintre caraseni. Numai in ultimele 24 de ore, oamenii legii au aplicat

19 Octombrie 2020 - Nimeni nu-si bate joc de banii si munca resitenilor!

RESITA - Asta spunea primarul Ioan Popa, dupa ce un sofer si-a urcat masina pe un trotuar proaspat reabilitat si modernizat, parcandu-si masina pe spatiul verde!

19 Octombrie 2020 - Inca trei mori de apa reabilitate!

PARVOVA - Asociatia "Acasa in Banat" a finalizat, in weekend, ultima actiune de voluntariat organizata in cadrul proiectului "Salvam Morile de Apa". Voluntarii s-au mobilizat in localitatea Parvova,

19 Octombrie 2020 - Timisoara si Resita, alianta pentru Banat. Dominic Fritz a venit sa ia lectii de la Ioan Popa: "Se poate. Doar sa vrem. Abia astept sa ma apuc de treaba"

La sfarsitul saptamanii trecute, Dominic Fritz, noul primar al Timisoarei, a postat o fotografie in care apare alaturi de Ioan Popa, primarul Resitei. Fritz povesteste ca a decis sa-i faca o vizita

19 Octombrie 2020 - Baut si fara permis, a lovit cu masina un barbat si a fugit

RESI'A - Un resitean de 47 de ani a fost retinut pentru 24 de ore, apoi arestat preventiv pentru 30 de zile pentru conducere fara permis, sub influenta alcoolului, vatamare corporala din culpa si

19 Octombrie 2020 - Inca o tura de sterilizari gratuite la padocul Crivina

ANINA - Pentru protejatii necuvantatori de la Anina, Asociatia Standpunkt din Germania organizeaza o noua campanie de sterilizari gratuite, in parteneriat cu Primaria Orasului Anina!

19 Octombrie 2020 - Doliu in Directia Silvica Caras-Severin, din cauza coronavirusului

Padurarii din judetul Caras-Severin sunt in doliu, dupa ce colegul lor Sporea Vasile a fost rapus de COVID-19.

19 Octombrie 2020 - Dunca stie cum se scot bani din deseuri

CARAS-SEVERIN - Insa reteta unei afaceri de succes, care sa curete judetul de gunoaie, mai are nevoie si de aprobarea consilierilor din opozitie!

19 Octombrie 2020 - Etapa dupa etapa, reconversia halei Minda continua!

RESITA - Ne asigura municipalitatea resiteana, dupa ce la finele saptamanii trecute Cetatea de foc a avut parte de vizita unor experti austrieci. Este vorba despre doi experti CIMA din Viena, cu o

19 Octombrie 2020 - Spitalul oravitean are deja pacienti in sectiile renovate

ORAVITA - Lucrarile de reabilitare a sectiilor de Medicina Interna si de Chirurgie, incepute inainte de alegeri la Spitalul Orasenesc Oravita, au fost finalizate, sectiile fiind functionale!

19 Octombrie 2020 - Luptatorii resiteni au cucerit 4 medalii la Bacau! CSS Resita a iesit pe 2 la echipe!

RESIEsA - Luptatorii resiteni de la CSS si CSM Resita s-au intors acasa de la Campionatele Nationale individuale de juniori cu rezultate foarte bune!

19 Octombrie 2020 - Nica, despre excluderile din PNL Timis: "Va inchipuiti ca este o procedura complicata si o lupta pe care va trebui sa o duc in PNL"

Soarta lui Calin Roman, unul dintre cei vizati de excluderea din randurile liberalilor timiseni, este la mana tatalui lui, Petru Roman, primar al orasului Deta si liderul organizatiei PNL Deta.

19 Octombrie 2020 - Ionut Popovici, deconspirat de Paul Purea: Ce-i mai usor decat sa faci poze, sa le pui pe internet si sa astepti "binecuvantarea" celor mintiti?!

O postare recenta a lui Romeo Dunca, in care presedintele ales al Consiliului Judetean Caras-Severin critica modul in care fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean, Ionut Popovici (PMP), se