Înapoi la listarea arhivei

27 Noiembrie 2020 - Presedintele Romaniei vine la Caransebes. Transgaz anunta finalizarea coridorului BRUA!

CARAS-SEVERIN - Klaus Iohannis ajunge sambata, 28 noiembrie, in Caras-Severin, mai exact la Jupa, in cadrul unui eveniment organizat de Transgaz. Tot la Jupa va ajunge si premierul Ludovic Orban!

27 Noiembrie 2020 - Astazi s-a intamplat un lucru istoric in Romania si in administratia publica!

CARAS-SEVERIN - O spune ministrul de Interne, Marcel Vela, facand referire la donatia facuta de presedintele Romeo Dunca judetului Caras-Severin!

27 Noiembrie 2020 - COVID-19: Vinerea neagra a deceselor!

CARAS-SEVERIN - A fost si joia neagra, nu demult, cand s-au raportat sapte decese intr-o zi, din pacate avem si vinerea neagra a deceselor!

27 Noiembrie 2020 - Barbat prins sub un copac prabusit, la Herculane

BAILE HERCULANE - Un apel la 112 informa serviciile de urgenta, in jurul orei 14.15, despre faptul ca o persoana a fost surprinsa sub un copac prabusit in padure, la Baile Herculane. Ulterior,

27 Noiembrie 2020 - CSM Resita, punct pretios pe terenul Rapidului!

RESIEsA - CSM Resita a reusit o remiza alba, 0-0, in deplasarea de la FC Rapid Bucuresti, in etapa a XIV-a a Ligii 2!

27 Noiembrie 2020 - Desenul si pictura ca instrumente de expresie si distractie

ADVERTORIAL. Activitati precum desenul si coloratul sunt asociate celor mici si s-a demonstrat ca ii ajuta sa se exprime, sa se relaxeze si sa-si antreneze creativitatea. Cu toate acestea, ele nu

27 Noiembrie 2020 - Aparat unic in vestul tarii, pus in functiune la Spitalul "Victor Babes". Plasma donata de persoanele care au avut Covid-19 va ajunge mai repede la pacienti!

@media screen and (min-width: 1201px) {

27 Noiembrie 2020 - Presedintele Klaus Iohannis, in premiera in Caras-Severin

Klaus Iohannis, aflam pe surse, este asteptat maine, 28 noiembrie 2020, in judetul Caras-Severin. Ultima oara cand a fost aici se intampla in anul 2014, inainte de alegerile prezidentiale. Asadar,

27 Noiembrie 2020 - Fabrica de subansamble auto din Bozovici se deschide in 2021

BOZOVICI - Bozovicenii sunt nerabdatori sa munceasca in aceasta fabrica, dar mai au putin de asteptat, din cauza pandemiei!

27 Noiembrie 2020 - Impozit la jumatate pentru firmele resitene afectate

RESITA - Municipalitatea resiteana a decis sa acorde sectorului HORECA o reducerea birului local!

27 Noiembrie 2020 - Carasenii au primit 41 de milioane de lei ca sa stea acasa

CARAS-SEVERIN - Si 26 de milioane de lei ca sa se intoarca la lucru. Asta spun cifrele prezentate Prefecturii de Agentia de somaj, in urma platilor facute anul acesta in martie-octombrie!

27 Noiembrie 2020 - De la Timisoara la Resita in mai putin de o ora! Introducerea unui train-tram, promisiune pentru interconectarea celor doua orase din vestul tarii

@media screen and (min-width: 1201px) {

27 Noiembrie 2020 - Dr. Felicia Quint, candidat PNL pentru Camera Deputatilor: "Consider ca este nevoie urgenta de expertiza in zona sanitara"

Imbinarea tineretii si a antreprenoriatului cu experienta si expertiza profesionala pare a fi strategia liberalilor caraseni pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Desi este tanara in

27 Noiembrie 2020 - Resita face pasul spre trenuri rapide si acces la autostrazi

RESITA - Alesii resitenilor au votat intelegerea necesara cu autoritatile din Timis, pentru a face posibile o serie de proiecte de infrastructura!