Înapoi la listarea arhivei

06 Martie 2021 - Vandalii cimitirului din Muncitoresc au fost prinsi. Buni de plata: parintii acestora [FOTO]

Mai multe morminte din cimitirul situat in cartierul Muncitoresc au fost vandalizate saptamana aceasta. Reactia Primariei Resita a fost prompta.

06 Martie 2021 - Timisoara si zona periurbana intra in carantina din 8 martie

Comitetul Judetean pentru Situatii pentru Urgenta Timis a decis, sambata, intrarea in carantina a Timisoarei si a zonei periurbane incepand cu 8 martie, ora 0.

06 Martie 2021 - Campania de impaduriri din Caras-Severin, devansata cu 10 zile! Vor fi plantati aproximativ 1.000.000 de puieti

Desi pana la startul oficial al Lunii plantarii arborilor mai sunt 10 zile, Directia Silvica a judetului Caras-Severin a demarat, in zonele de joasa altitudine, campania de impaduriri.

06 Martie 2021 - Acorduri de pian! Eleva Patricia Rosca, pregatita sa sustina primul recital

@media screen and (min-width: 1201px) {

06 Martie 2021 - Monumente funerare de secol XIX, vandalizate de copii

RESITA - Joaca de-a v-ati ascunselea in cimitir se poate termina, uneori, cu dosar penal, parintii fiind cei care suporta consecintele!

06 Martie 2021 - Directia Silvica reimpadureste judetul cu un milion de puieti

CARAS-SEVERIN - Pentru anul 2021, programul de regenerare a padurilor pentru Directia Silvica Caras-Severin, aprobat de Consiliul de Administratie al RNP Romsilva, este de 758 hectare!

06 Martie 2021 - Barbat incatusat de jandarmi dupa ce si-a amenintat cu moartea sotia si nora. El le-a alergat cu un topor

Barbatul s-a opus interventiei jandarmilor, fiind calmat cu mare dificultate deoarece era baut. Jandarmii au intocmit actele de sesizare a organelor de urmarire penala, iar politistii din Resita au

06 Martie 2021 - VIDEO! Atata a iubit-o pana a atacat-o cu toporul!

RESIEsA - Doua femei din cartierul apartinator Eserova au fost nevoite sa sara, ieri, pe fereastra locuintei de frica unui barbat de 58 de ani care le-a amenintat cu un topor!

06 Martie 2021 - Trei case au luat foc la Mehadia

MEHADIA - Un incendiu care a cuprins, azi noapte, acoperisul unei case din comuna Mehadia s-a extins la doua case invecinate!

06 Martie 2021 - Peste 2.800 de timiseni confirmati cu coronavirus, de la inceputul pandemiei, au refuzat internarea in spital. Recomandarile medicului Virgil Musta

Un numar de 2.840 de persoane depistate cu noul virus au refuzat internarea in spital, de la inceputul pandemiei pana in prezent, arata cifrele oficiale ale autoritatilor timisene. Pentru cei care nu

06 Martie 2021 - Noi alerte privind mastile de protectie. Claudiu Dolot, presedintele ANPC: "Avem toleranta zero fata de practicile incorecte!"

Sistemul de alerta rapida pentru produse nealimentare al Uniunii Europene, RAPEX, a validat inca trei alerte din partea Romaniei in ceea ce priveste mastile aflate la comercializare in tarile UE.

06 Martie 2021 - Secretul longevitatii Elenei Vrabete, dezvaluit la implinirea varstei de 100 de ani

Surpriza facuta de reprezentantii administratiei locale dintr-o comuna caraseana unei batrane care a implinit 100 de ani.

06 Martie 2021 - Fum fara foc pe Sectia ATI a Spitalului Judetean de Urgenta Resita [FOTO-VIDEO]

Detasamentul de Pompieri Resita a intervenit de urgenta, miercuri, 3 martie, cu trei echipaje de pompieri militari, cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma si o autospeciala de interventie