Înapoi la listarea arhivei

30 Mai 2021 - Sportivii din Oravita, campioni la Pitesti! Noua medalii obtinute la Cupa Munteniei de grappling Gi&NoGi

Cu 9 medalii s-au intors sportivii din Oravita de la Pitesti, acolo unde sambata a avut loc Cupa Munteniei de grappling Gi&NoGi, editia a V-a.

30 Mai 2021 - Resiteanul Florentin Pera a semnat cu CSKA Moscova

RESIEsA - SCM Ramnicu Valcea a ramas fara antrenor! Resiteanul Florentin Pera a dat o mare lovitura si a semnat cu CSKA Moscova, echipa pe care o va antrena din sezonul viitor si care in acest an s-a

30 Mai 2021 - Cristian Roiban, aur la Campionatul Balcanic!

RESIEsA - Atletul Cristian Roiban, legitimat la CS Universitatea Resita si pregatit de Octavian Barsanu, a obtinut aurul cu echipa Romaniei la Campionatul Balcanic, desfasurat la Craiova!

30 Mai 2021 - Dotarile IT pentru scoli au trecut de primul impas

RESITA - Nici bine nu ne-am bucurat de aprobarea proiectului cu noi dotari IT in scoli, ca organismul intermediar ne-a si cerut clarificari. Este vorba despre proiectul de 3 milioane de euro (15

30 Mai 2021 - Ne putem astepta la o crestere a preturilor la miere

CARAS-SEVERIN - Asta pentru ca albinele nu s-au putut hrani corespunzator din cauza ploilor si a temperaturilor sub pragul inghetului!

30 Mai 2021 - Emotia primei veniri la Resita a "poetului" Emil Hurezeanu

RESITA - Excelenta Sa, Emil Hurezeanu, Ambasadorul extraordinar si plenipotentiar al Romaniei la Viena, i-a cucerit pe resiteni cu prilejul lansarii antologiei sale de versuri!

30 Mai 2021 - Primaria Carasova vrea pastravaria de la Romsilva! Se poarta discutii si cu primarul Popa!

@media screen and (min-width: 1201px) {