Înapoi la listarea arhivei

04 Iunie 2021 - Uite iPhone-ul, nu e Samsung-ul! Alo, Politia, acum nu va autosesizati?

CARANSEBES - Acuzatii dure la adresa fostului director Transal Urbis Caransebes, Ovidiu Chimigeriu, lansate in fata consilierilor locali de noii sefi ai societatii, Mihai Minea si Romeo Cozma.

04 Iunie 2021 - Damian pledeaza din nou pentru accesul copiilor la educatie

CARAS-SEVERIN - Dupa declaratia politica facuta in mai, odata cu redeschiderea scolilor, deputatul carasean revine asupra sistemului educational cu alta declaratie politica!

04 Iunie 2021 - Marius Cocioran: Sper ca voi fi in primii 25 la Jocurile Olimpice!

RESIEsA - Marsaluitorul Marius Cocioran a primit confirmarea oficiala ca este calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar obiectivul pe care si l-a propus este clasarea in primii 25!

04 Iunie 2021 - Cei doi copii care au fost dati disparuti, au fugit de acasa dupa o bataie primita de la tatal lor

Cei doi frati din satul Globurau, comuna Mehadia (Caras-Severin), au fost gasiti la aproximativ opt kilometri de locuinta. Cei doi copii (de trei si cinci ani) dati disparuti miercuri in judetul

04 Iunie 2021 - Copiii disparuti au rupt o creanga de cires. Si au fugit de frica!

GLOBU RAU - Povestea celor doi minori pleaca de la faptul ca fetita ar fi rupt o crenguta de cires si au fugit sa nu ia bataie de la tatal lor!

04 Iunie 2021 - Dezinsectie si deratizare la Moldova Noua

MOLDOVA NOUA - Timp de doua zile, vineri si sambata, la Moldova Noua vor fi efectuate actiuni de dezinsectie impotriva tantarilor si a altor insecte daunatoare, precum si deratizarea impotriva

04 Iunie 2021 - MAREA AFACERE "MUNTELE MIC". "Presedintele Consiliului Judetean ne-a cerut imperativ sa renuntam la toate litigiile aflate in curs!"

Romeo Dunca a fost parat instantei de judecata pentru ca ar fi exercitat presiuni asupra primarului comunei Turnu Ruieni pentru a renunta la un proces in urma caruia firmele sefului CJ pot pierde