Înapoi la listarea arhivei

05 Iunie 2021 - Internationali pe metru patrat la Maureni! Brian Filimon: Acest eveniment a fost un vis!

MAURENI - Brian Filimon a reusit ceva ce putini primari din tara se pot lauda: organizarea intr-o comuna a unui eveniment cu un numar mare de actuali si fosti fotbalisti, cu multe trofee in palmares

05 Iunie 2021 - Platoul Secu, revigorat de Primaria Resita cu 400.000 de lei

RESIEsA - Municipalitatea, prin societatea Piete Resita, lucreaza zilele acestea la schimbarea la fata a platoului Secu!

05 Iunie 2021 - Azi, in Parcul Teius a fost cu si despre copii

CARANSEBES - Si nu putini, ci aproape o mie, dupa spusele organizatorilor, Primaria Caransebes si Casa de Cultura "George Suru", care i-au asteptat cu numeroase surprize!

05 Iunie 2021 - Alin Nica il duce pe Ludovic Orban pe santierul centurii de sud a Timisoarei: "Nu sunt multumit de ritmul in care merg lucrarile"

@media screen and (min-width: 1201px) {

05 Iunie 2021 - Gimnastii, in pregatiri pentru Campionatul National pe echipe

RESIEsA - Gimnastii de la lotul olimpic, care se pregatesc la Resita, au participat recent la doua competitii, una internationala in Ungaria si una Lugoj, iar acum au in vizor Campionatul National pe

05 Iunie 2021 - Copiii sunt asteptati in sala de judo

RESIEsA - Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Caras-Severin si Asociatia Judeteana de Judo Caras-Severin au organizat zilele trecute o competitie amicala la judo, cu ocazia Zilei Copilului!

05 Iunie 2021 - Perlele lui Becali, eurofantasticii de la Steaua, "cainii rosii" Ciprian Marica si Giani Kirita si multi alti fotbalisti de top joaca in Duelul Vedetelor de la Maureni!

@media screen and (min-width: 1201px) {

05 Iunie 2021 - Un centru multifunctional modern urmeaza sa fie realizat intr-o comuna de langa Timisoara, cu bani de la Guvern

@media screen and (min-width: 1201px) {