Înapoi la listarea arhivei

24 August 2021 - Damian acuza Guvernul de haos inainte de inceperea scolii

CARAS-SEVERIN - Deputatul Romulus Marius Damian (PSD) face o declaratie in legatura cu lipsa de preocupare a guvernantilor inainte de inceperea noului an scolar!

24 August 2021 - Un adolescent turmentat a vrut sa fure un taxi! Si n-avea nici permis!

RESITA - Totul s-a intamplat in Resita, in plin centrul municipiului, unde un tanar de 19 ani ar fi vrut sa-si insuseasca un taximetru, de sub ochii taximetristului, blocat in afara vehiculului.

24 August 2021 - A doua oara-i cu noroc? Licitatia pentru trenul cu hidrogen a fost reluata

@media screen and (min-width: 1201px) {

24 August 2021 - Au furat o caldare de cupru de 10.000 de lei

CARAS-SEVERIN - Patru constanteni au fost prinsi la Rusca-Teregova, dupa ce au furat caldarea de cupru a unui cazan de rachie, la Herculane!

24 August 2021 - Andrea Sandescu, trei promovari consecutive

RESIEsA - Tanarul mijlocas in varsta de 23 de ani este unul dintre cei mai importanti jucatori ai formatiei Vointei Lupac, echipa cu care a promovat recent in Liga 3!

24 August 2021 - Lotul national de arte martiale, in pregatire la Herculane

CARAS-SEVERIN - Caraseanul Marian Mesinschi a devenit recent presedinte al Comisiei Nationale de Organizare si se afla la Baile Herculane la un stagiul national de pregatire al Federatiei Romane de

24 August 2021 - Primarul din Forotic: Nu am ce si nu vreau sa ascund nimic!

FOROTIC - Asta le spune Alexandru Sporea alesilor locali si nu numai, care sustin ca "primarul face numai pentru el", tanarul edil fiind acuzat si de faptul ca ar trimite personal oamenilor

24 August 2021 - De ce dureaza atat lucrarile la podul de la Teregova?

CARAS-SEVERIN - Incepute la finele lunii mai, lucrarile nu sunt chiar asa de usoare precum par la prima vedere. Cel putin asa explica drumarii ritmul greoi in care decurg lucrarile, spre disperarea

24 August 2021 - Nelu Popa sustine economia circulara de la TMK

RESITA - Edilul, care isi doreste transformarea Resitei intr-un oras al viitorului, crede cu tarie in conceptul tot mai vehiculat in Europa, al economiei circulare, batranul combinat refolosind

24 August 2021 - Avem 347 de caraseni care practica agricultura ecologica

CARAS-SEVERIN - Desi sunt ceva mai scumpe, produsele agricole certificate ecologic devin tot mai solicitate de catre caraseni!

24 August 2021 - Profesorii si elevii se vor putea vaccina anti-Covid in cabinetele scolare. Ce se intampla cu testarea in unitatile de invatamant?

@media screen and (min-width: 1201px) {