Înapoi la listarea arhivei

09 Septembrie 2021 - Secretari de stat, prefecti si subprefecti USR PLUS, destituiti

CARAS-SEVERIN - Pe lista celor demisi figureaza si Andrei George Plujar, unul dintre cei doi subprefecti ai judetului!

09 Septembrie 2021 - Sansa angajarii vine mai des dupa 45 de ani

CARAS-SEVERIN - In Caras-Severin, in primele sapte luni ale anului, cele mai multe persoane care au reusit sa se angajeze au trecut de pragul de 45 de ani!

09 Septembrie 2021 - Placute cu codul QR pe obiectivele turistice de la Garnic si Socol

CARAS-SEVERIN - Asociatia culturala "Calator prin Romania" a demarat de curand o actiune in judetul Caras-Severin, judet care a fost votat in 4 septembrie "Destinatia anului 2021". O veste buna, de

09 Septembrie 2021 - EXCLUSIV. Procurorii DNA supervizeaza concursul de la DSVA! "S-au dat sume de bani pentru primirea subiectelor!"

9 septembrie 2021, ora 11 fix! Incepe concursul de recrutare in vederea ocuparii unor functii publice de executie vacante din cadrul Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor

09 Septembrie 2021 - Avizul Apelor Romane si stalpii Electrica, piedicile drumului spre Gradinari

CARAS-SEVERIN - In ciuda contestatiilor pentru tronson si a diverselor piedici aparute, presedintele Consiliului Judetean da asigurari ca drumul spre Gradinari va fi gata in decembrie 2021!

09 Septembrie 2021 - "Vitrificata", din mar al discordiei, in punct de pornire

CARAS-SEVERIN - Este vorba despre o impresionanta conducta din ceramica vitrificata, pentru canalizare, care va trece prin patrimoniul a patru firme pana sa poata fi integrata in reteaua orasului!

09 Septembrie 2021 - 8,2 milioane de lei vor schimba Scoala Gimnaziala "Marius Sandru"

RESITA - O alta unitate de invatamant de prestigiu din Resita se afla in programul de modernizare derulat de catre municipalitate!

09 Septembrie 2021 - Alina Vuc, Marius Cocioran si Octavian Mazaran, premiati pentru prestatia de la Tokyo

RESIEsA - Cei trei resiteni care au participat la editia din acest an a Jocurilor Olimpice de la Tokyo vor fi premiati joi pentru ca au reprezentat cu mandrie orasul Resita si Romania!