Înapoi la listarea arhivei

10 Septembrie 2021 - Recunostinta pentru resitenii prezenti la Olimpiada

RESIEsA - Luptatoarea Alina Vuc, marsaluitorul Marius Cocioran si antrenorul Octavian Mazaran au fost premiati joi, 9 septembrie, la Centrul German "Alexander Tietz" din Resita. Festivitatea a fost

10 Septembrie 2021 - Dunca: Puneti pe Ciuca sau pe Bolojan premier! Si sa ne vedem de lucru!

CARAS-SEVERIN - Presedintele Consiliului Judetean, Romeo Dunca, si primarul Resitei, Nelu Popa, ii cer presedintelui Klaus Iohannis sa intervina in criza de pe scena politica romaneasca!

10 Septembrie 2021 - Vor incepe lucrarile la drumul spre Socolari!

CARAS-SEVERIN - Anul trecut s-a promis, anul acesta s-au alocat banii, iar in octombrie incepe treaba, dupa cum a transmis asigurari presedintele CJ, Romeo Dunca!

10 Septembrie 2021 - Rujan a votat legea consumatorului vulnerabil de energie

CARAS-SEVERIN - Deputatul liberal Dumitru Rujan spune ca a fost bucuros sa voteze "pentru" aceasta lege de protectie sociala!

10 Septembrie 2021 - AFC Vointa Lupac intalneste liderul

CARAS-SEVERIN - Fotbalistii pregatiti de Bosco Visatovici vor juca sambata, 11 septembrie, de la ora 17:00, in deplasare, cu CS Pandurii Lignitul Targu Jiu, in etapa a III-a a Ligii 3, Seria a VII-a!

10 Septembrie 2021 - Progresul Ezeris merge dupa punct(e) la Brad

CARAS-SEVERIN - In etapa a III-a a Ligii 3, Seria a VII-a, Progresul Ezeris va juca sambata, 11 septembrie, de la ora 17:00, in deplasare, cu CS Armata Aurul Brad!

10 Septembrie 2021 - Cupa Ferdinand la kickboxing, la prima editie

CARAS-SEVERIN - Prima editie a Cupei "Ferdinand" la kickboxing va avea loc sambata, 11 septembrie, la Otelu Rosu!