Înapoi la listarea arhivei

12 Septembrie 2021 - Unii elevi resiteni incep scoala "in deplasare"

RESITA - Municipalitatea resiteana informeaza care este stadiul lucrarilor de reabilitare a scolilor din oras, in contextul inceperii noului an scolar!

12 Septembrie 2021 - Pompierii isi deschid portile de ziua lor

CARAS-SEVERIN - 13 septembrie, Ziua Pompierilor din Romania, prilejuieste cateva manifestari organizate de-a lungul catorva zile!

12 Septembrie 2021 - Hurduzeu: Romania normala a Dreptei este o Romanie distrusa!

CARAS-SEVERIN - Deputatul PSD de Caras-Severin, Silviu Hurduzeu, e revoltat ca Guvernul n-a facut nimic pentru invatamant in pofida angajamentelor asumate!

12 Septembrie 2021 - Egal spectaculos obtinut de handbalistele de CSU

RESIEsA - Handbalistele pregatite de Cristian Busuioc au inceput noul sezon competitional in Sala Polivalenta din Resita cu un egal obtinut in ultimul minut de joc!

12 Septembrie 2021 - Sectia de judo de la Muncitorul Resita cauta tinere talente

RESIEsA - Sectia de judo de la Muncitorul Resita face inscrieri la grupa de initiere! Incepand cu varsta de 6 ani, atat baietii, cat si fetele interesate de acest sport pot veni sa se inscrie zilnic,

12 Septembrie 2021 - Cum afli daca masina ta a fost "intinerita" din soft?

CARAS-SEVERIN - Modificarea kilometrajului este o practica foarte des intalnita. Potrivit Registrului Auto Roman, in Romania, 3 din 4 vehicule second hand trec prin procesul de manipulare a

12 Septembrie 2021 - Autobuzul scolar, repus pe roate la Resita

RESITA - Operatorul municipal Transport Urban Resita pune la dispozitia elevilor autobuzul scolar, incepand din 13 septembrie!

12 Septembrie 2021 - Ioan Popa deschide noi drumuri! De la Lupac, pe la IMR, direct spre Timisoara!

@media screen and (min-width: 1201px) {