Înapoi la listarea arhivei

19 Ianuarie 2022 - Presedintele Dunca nu a cerut schimbarea Alinei Stancovici!

RESIEsA - Afirmatia apartine medicului Paul Purea, presedintele Consiliului de Administratie al Spitalului Judetean Resita, care a precizat ca "lumea s-a agitat degeaba. Dl Dunca a fost interesat mai

19 Ianuarie 2022 - Doctorul Purea nu opereaza cum vrea Romeo Dunca! Alina Stancovici ramane manager!

@media screen and (min-width: 1201px) {

19 Ianuarie 2022 - AquaCaras: Cum ninge, suntem in priza!

CARAS-SEVERIN - Operatorul, care se ocupa de deszapezirea a peste o suta de kilometri de drumuri judetene, a trecut printr-o perioada cu interventii intense!

19 Ianuarie 2022 - Damian anunta masurile care vin in sprijinul romanilor

CARAS-SEVERIN - Avand la baza prevenirea si reducerea spitalizarilor si deceselor, aceste masuri vizeaza in special domeniile sanatatii si educatiei!

19 Ianuarie 2022 - Un minor de 9 ani, care a plecat de acasa, a fost gasit de politisti

ORAVIEsA - Marti seara, acesta a plecat de la stana unde locuia cu parintii, fiind gasit pe raza orasului Oravita, in aceasta dimineata!

19 Ianuarie 2022 - Sub clar de luna, langa morile de apa

GORUIA - O suprafata de trei hectare, pregatita pentru a primi turistii care vin sa vada Cheile Garlistei. Este vorba despre o vale de la poalele cheilor, unde turistii obisnuiesc sa campeze!

19 Ianuarie 2022 - In bazele sportive ale primariei se pot face cazari

RESITA - La prima intalnire din acest an, alesii resitenilor au decis sa revina asupra unei hotarari de consiliu local aprobata nu demult, mai exact la finalul lunii decembrie. Asa ca taxele speciale

19 Ianuarie 2022 - Exploratorii au pierdut cabana de la Comarnic

CARAS-SEVERIN - Speologii resiteni au parasit cabana de la Comarnic, pe care au detinut-o timp de 40 de ani. Noul proprietar este Primaria Carasova. Ca varianta de rezerva este centrul de la

19 Ianuarie 2022 - Handbalistii incep competitia in februarie

RESIEsA - Echipa de handbal CSM Resita ar fi trebuit sa inceapa play-off-ul campionatului pe 22 ianuarie, dar rosso-nerii vor juca primul meci oficial din 2022 la inceputul lunii februarie!

19 Ianuarie 2022 - CSM Resita, cea mai buna echipa din Liga 3!

RESIEsA - Federatia Romana de Fotbal a alcatuit un top 10 al celor mai bune echipe din toate seriile Ligii 3, iar CSM Resita ocupa prima pozitie!

19 Ianuarie 2022 - Nelu Popa: "Avem nevoie de un upgrade, pentru ca am ramas in urma cu 30 de ani!"

Primarul Ioan Popa le raspunde acelora care i-au contestat decizia de a demara proiectul introducerii trenului cu propulsie pe hidrogen pe relatia Resita - Timisoara si spune ca aceasta este solutia