Înapoi la listarea arhivei

26 Ianuarie 2022 - Joc de golf cu vietile oamenilor?

RESIEsA - Instalatia de oxigen de la Spitalul Judetean, adevarata bomba cu ceas dezamorsata fara ca nimeni sa stie nimic!

26 Ianuarie 2022 - Vointa Lupac s-a impus la Cupa Unirii la futsal

RESIEsA - Cupa Unirii la futsal, care a reunit la start 16 echipe, a avut loc zilele trecute in Sala Polivalenta din Resita. La finalul competitiei s-a impus Vointa Lupac, pe locul secund s-a aflat

26 Ianuarie 2022 - Cat costa paza barajelor din Caras-Severin?

CARAS-SEVERIN - Hidroelectrica vrea sa plateasca peste 2,6 milioane de lei pana in 2024 pentru a se asigura ca barajele carasene pe care le administreaza sunt pazite!

26 Ianuarie 2022 - Ne dorim sa aducem cele mai bune masuri!

CARAS-SEVERIN - Aceasta afirmatie apartine deputatului Marius Damian, care a pledat pentru implementarea masurilor de protectie sociala a romanilor!

26 Ianuarie 2022 - Ape tulburi cu notificare scrisa

ORAVIEsA - Oravitenii, speriati cu debransarea de la apa si canal in urma instiintarilor AquaCaras. Informatia ne-a fost adusa la cunostinta printr-un comunicat trimis de GEC Nera!

26 Ianuarie 2022 - Cu 1,4 milioane de lei, Anina da becurile pe LED-uri

ANINA - Iluminatul stradal va consuma cu 76% mai putin curent, prin inlocuirea vechilor aparate de iluminat. Cele peste 1200 de LED-uri dimabile, adica cu lumina reglabila, unele cu camere video si

26 Ianuarie 2022 - Patru medalii pentru atletii resiteni

RESIEsA - Cupa RMA la atletism s-a desfasurat la Bucuresti, unde sportivii resiteni antrenati de Octavian Barsanu, Stefan Nagy si Irinel Dumitru au reusit sa urce de patru ori pe podiumul de premiere!

26 Ianuarie 2022 - Proiectul autostrazii Timisoara-Serbia trece intr-o noua faza. Din toamna!

@media screen and (min-width: 1201px) {