Înapoi la listarea arhivei

05 Februarie 2022 - Salvamontistii intervin intr-o zona din Caras-Severin unde se aud strigate: "Se anunta o interventie extrem de dificila"

Salvamontistii din Caras-Severin intervin, sambata seara, intr-o zona extrem de dificila, de unde se aud strigate. Salvatorii nu stiu nici numarul persoanelor implicate, nici starea acestora.

05 Februarie 2022 - Handbalistii rosso-neri, start cu dreptul in play-off

RESIEsA - CSM Resita a castigat in deplasare sambata, 5 februarie, cu scorul de 31-30, partida cu CS Medgidia, din prima etapa a play-off-ului de promovare!

05 Februarie 2022 - Dan Alexa: Am avut momente bune de joc!

RESIEsA - CSM Resita a remizat sambata, 5 februarie, scor 0-0, in partida amicala cu divizionara secunda Politehnica Timisoara!

05 Februarie 2022 - De-a arhitectura pentru scoala cool

RESIEsA - Elevii de la "Traian Lalescu" vor fi implicati in vederea transformarii spatiului in care invata!

05 Februarie 2022 - Spectacolul unic al naturii

CARAS-SEVERIN - In rolul principal, miile de garlite mari si gaste de vara care, in fiecare dimineata, vin sa se hraneasca pe terenurile agricole din Ciuchici, Ilidia, Racasdia si Nicolint. Spre

05 Februarie 2022 - Adio, lemne! Resitenii baga gazul in trei cartiere din Caransebes!

CARANSEBES - A doua oara a fost cu noroc la licitatia de pe SICAP, iar municipalitatea a gasit firma care sa realizeze retelele de gaz in Valea Cenchii, Corcana si Calea Timisoarei!

05 Februarie 2022 - VIDEO! A ars in propria casa!

BOZOVICI - Aseara a izbucnit un incendiu la o casa din Bozovici, stins de pompierii militari din localitate. Focul a fost localizat imediat si desi s-a cerut si ajutorul pompierilor din Oravita, nu a

05 Februarie 2022 - Mai aproape de centura ocolitoare de 40 de milioane de euro a Bocsei!

@media screen and (min-width: 1201px) {