Înapoi la listarea arhivei

09 Martie 2022 - Litrul de carburant ajunge la 10 lei!? Seful OMV: Noi nu stim de asa ceva!

RESITA - Totusi, in Resita, la Romkazac Petrol, pretul benzinei a fost azi de 9,85 de lei, iar cel al motorinei de 9.95!

09 Martie 2022 - Borcean: Nu putem noi sa ducem toata povara gazului!

CARANSEBES - 3,8 milioane de lei a alocat municipalitatea din Caransebes pentru extinderea retelei de gaz, din care mai bine de jumatate din suma a fost bugetata in acest an!

09 Martie 2022 - 4 milioane de lei pentru calea de acces Feroviarului-Dealu Mare

RESITA - Suma a fost alocata recent de catre Ministerul Dezvoltarii pentru reabilitarea caii de acces Feroviarului-Dealu Mare!

09 Martie 2022 - Dunca duce Caras-Severinul pe un drum bun! "Mai bine putin, dar bun, decat mult si prost!"

Pentru multi, chiar si dintre cei care l-au votat, e deocamdata o mare dezamagire, dar Romeo Dunca este in realitate garantia dezvoltarii Caras-Severinului, asigura senatorul Marcel Vela.

09 Martie 2022 - Dupa 14 ani, painea somajului a fost majorata

CARAS-SEVERIN - Indemnizatia de somaj a fost majorata ca urmare a indexarii valorii indicatorului social de referinta, lucru produs acum, pentru prima data in ultimii 14 ani...

09 Martie 2022 - Hurduzeu: Este razboi la granita! Lucrurile se subrezesc! Trebuie masuri!

CARAS-SEVERIN - Deputatul Silviu Hurduzeu, presedintele PSD Caras-Severin, trage un semnal de alarma si spune ca trebuie rediscutate conditiile PNRR! Si asta pentru ca acele conditii s-au schimbat

09 Martie 2022 - Oana, in gala excelentei sufletelor

RESIEsA - Cei mai merituosi asistenti sociali din tara, apreciati la Ateneul Roman pe 15 martie! Este vorba despre a VIII-a editie a Galei Nationale a Excelentei in Asistenta Sociala, unde Banatul de

09 Martie 2022 - Calatorii frauduloase cu cardul TUR in buzunar...

RESIEsA - Detinatorii de carduri pentru transportul in comun resitean risca amenzi daca nu folosesc validatoarele din autobuze la fiecare calatorie!

09 Martie 2022 - Caras-Severinul va avea o felie din 87,7 milioane de euro

CARAS-SEVERIN - Programul Interreg IPA Romania-Serbia, trimis spre aprobare Comisiei Europene, ofera sanse de finantare pentru trei judete: Caras-Severin, Timis si Mehedinti. Peste 87,7 milioane de

09 Martie 2022 - Scoli si sanatate, in studii de fezabilitate

BERZOVIA - Primaria Berzovia asteapta raspunsurile din partea CNI si AFM pentru obiective importante. Unul dintre ele este dispensarul, pentru care a fost depus un studiu de fezabilitate pe masa CNI!

09 Martie 2022 - Portile caselor timisenilor, deschise pentru refugiatii ucraineni

@media screen and (min-width: 1201px) {