Înapoi la listarea arhivei

24 Martie 2022 - Avocatul Bolosin: Traian Basescu isi pastreaza toate privilegiile chiar daca a fost turnator la Securitate!

Dovedit definitiv ca a avut legatura cu politia politica inainte 1989, Traian Basescu nu va avea nimic de suferit! Cel mult o pata pe obraz!

24 Martie 2022 - Conturile TMK Artrom au fost deblocate!

RESIEsA - Azi, 24 martie, Comisia permanenta constituita la nivelul ANAF a decis, prin Decizia nr.1/24 martie 2022, deblocarea conturilor TMK Artrom pentru efectuarea de plati esentiale pentru

24 Martie 2022 - Solutia ceha pentru focul de la TMK?

RESIEsA - Din 3 martie, societatea este nesanctionabila, dar guvernantii dovedesc ca au muschii de otel... topit!

24 Martie 2022 - Resita, gazda Finalei Campionatului National Scolar de lupte

RESIEsA - Inspectoratul Scolar Judetean Caras-Severin si Clubul Sportiv Scolar Resita organizeaza in perioada 25-27 martie Finala Campionatului National Scolar U17, lupte libere si lupte feminine!

24 Martie 2022 - Alex Matei, din nou campion national la U23

CARANSEBES - Caransebeseanul legitimat la Dinamo, campion national si la seniori, continua sa faca legea pe plan intern la categoria 60 de kilograme, chiar daca este inca junior!

24 Martie 2022 - Cine este politicianul din Caras-Severin care l-a demascat pe securistul Basescu? "Ma bucur ca i s-a infundat, omul asta a mintit si a trisat toata viata lui!"

Traian Basescu a fost demascat in urma cu mai bine de doua decenii! Un politician de Caras-Severin, la acea vreme - deputat, a fost cel care a vorbit despre activitatea de securist a fostului

24 Martie 2022 - TMK, bulgare de foc spre Bucuresti?

RESIEsA - Otelarii resiteni au inceput protestele la poarta uzinei. Saptamana viitoare, ar putea merge in capitala!

24 Martie 2022 - Accident la Bozovici! Una din victime, preluata de elicopterul SMURD!

BOZOVICI - In aceasta dimineata, in timp ce se deplasa de la Eftimie Murgu la Bozovici, soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat in apropiere de o vulcanizare, masina

24 Martie 2022 - Dunca si Filipescu vor fi cu ochii pe constructori

CARAS-SEVERIN - Asta spune presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Romeo Dunca, legat de felul in care vor lucra firmele la retelele de apa si canalizare din judet, pe noul proiect!

24 Martie 2022 - Obiective realizate pe cont propriu

VARADIA - Primaria Varadia investeste in extinderea retelei de apa si in reabilitarea unei strazi!

24 Martie 2022 - Cati ucraineni cauta angajarea in Caras-Severin?

CARAS-SEVERIN - Oamenii vin, pleaca, unii raman... Dar cati dintre ei si-ar dori sa ramana pe meleagurile noastre, in vreme ce noi inca visam la dat cu sapa in Occident?

24 Martie 2022 - Alexa: Ne asteptam sa intalnim o echipa foarte motivata!

RESIEsA - CSM Resita va juca vineri, 25 martie, de la ora 15:00, in deplasare, cu CS Pandurii Lignitul Targu Jiu, in etapa a XVIII-a a Ligii a 3-a, Seria a VII-a!

24 Martie 2022 - Un nou duel carasean: Vointa Lupac vs Progresul Ezeris

CARAS-SEVERIN - Jocul dintre AFC Vointa Lupac si ACS Progresul Ezeris va avea loc sambata, 26 martie, de la ora 15:00, pe stadionul din Lupac!

24 Martie 2022 - "Este inadmisibil ce a spus presedintele Dunca! S-a incriminat singur, are conotatii penale!"

@media screen and (min-width: 1201px) {