Înapoi la listarea arhivei

23 Aprilie 2022 - Sa aveti un Paste frumos!

Sa ne amintim ca Invierea lui Iisus Hristos, cea mai mare sarbatoare a crestinatatii, inseamna Lumina si Credinta.

23 Aprilie 2022 - Micu si Bresneni pastreaza invincibilitatea Resitei

RESIEsA - CSM Resita a remizat vineri, 22 aprilie, scor 2-2, in deplasare, cu CS Pandurii Lignitul Targu Jiu, in etapa a IV-a a play-off-ului de promovare al Ligii 3, Seria a VII-a!

23 Aprilie 2022 - Vointa Lupac a pierdut la ultima faza! Bosco: Nu pot sa cred!

CARAS-SEVERIN - AFC Vointa Lupac a pierdut vineri, 22 aprilie, scor 1-2, jocul de acasa cu CSM Deva, din etapa a IV-a a play-off-ului Ligii 3, Seria a VII-a!

23 Aprilie 2022 - Ezerisul merge mai bine afara decat pe teren propriu

CARAS-SEVERIN - ACS Progresul Ezeris s-a impus vineri, 22 aprilie, la limita, scor 1-0, in deplasarea de la Jiul Petrosani, din etapa a IV-a a play-out-ului Ligii 3, Seria a VII-a! Singurul gol al

23 Aprilie 2022 - DoR de Resita, povestea merge mai departe

RESIEsA - Unii privesc cu apreciere spre proiectele orasului, altii cu scepticism. Insa orasul incepe sa fie vizibil in tara si sa se vorbeasca frumos despre planurile pentru viitorul urbei. Un

23 Aprilie 2022 - Accident cu sase victime, patru incarcerate

RESIEsA - Din fericire, nu este vorba de un accident real, ci doar de un scenariu al unui exercitiu de pregatire, derulat de salvatorii caraseni, la unitatea din Resita!

23 Aprilie 2022 - Maria Raducanu deschide concertul Gregory Porter la Resita

RESIEsA - Municipalitatea resiteana a dezvaluit inca un detaliu al mult asteptatului eveniment "Love songs by Gregory Porter", de pe malurile Barzavei!

23 Aprilie 2022 - Campionii automobilismului romanesc, premiati la Moldova Noua

CARAS-SEVERIN - Povestea campionilor nationali Aurel si Catalin Esutuian merge mai departe! De curand, cei doi, tata si fiu, au fost premiati de administratia locala din Moldova Noua!

23 Aprilie 2022 - Apreciat la nivel national, mazilit in Caras-Severin? "Este o dovada in plus a incompetentei de a conduce un judet"

@media screen and (min-width: 1201px) {