Înapoi la listarea arhivei

24 Mai 2022 - Dunca isi spala imaginea pe drumul lui Hurduzeu!

Luat in suturi de carasenii exasperati de starea catastrofala a drumurilor judetene in mandatul sau, Romeo Dunca se fotografiaza acolo unde se toarna asfalt proaspat datorita fostei conduceri a

24 Mai 2022 - Continua modernizarile pe DJ 608, de la Plugova la Rusca

CARAS-SEVERIN - Administratia judetului informeaza ca incheierea lucrarilor este estimata undeva la mijlocul anului viitor!

24 Mai 2022 - Cel mai bun beton pentru constructii! Doar la MAXAGRO!

ADVERTORIAL. Carasenii pot comanda beton de cea mai buna calitate de la Statia de Beton de la Bocsa, cei din jur putand beneficia de transport gratuit!

24 Mai 2022 - La volan, sub influente psihoactive si alcoolice

CARAS-SEVERIN - Un conducator auto a fost prins conducand, prin Resita, desi consumase substante psihoactive. Altul conducea, baut, un TIR pe DN 6!

24 Mai 2022 - La 147 de ani de PNL, Marcel Vela: La multi ani, dragi camarazi!

CARAS-SEVERIN - Dincolo de opiniile politice ale fiecaruia, trebuie sa recunoastem ca liberalismul este indisolubil legat de istoria natiunii romane moderne. Iar acum, ca Partidul National Liberal

24 Mai 2022 - Talharit in plina strada, pentru telefonul mobil

RESIEsA - Este povestea infioratoare produsa ieri la Resita, in statia de autobuz de la Victoria, in jurul orei 15.00, cand doi barbati l-au agresat pe al treilea, lasandu-l fara celular!

24 Mai 2022 - Tramvaiul, la inceput de drum! Se scot vechile sine!

RESIEsA - Anuntate de mult timp, lucrarile la tramvaiul resitean au demarat, in sfarsit, zilele trecute. Echipele de muncitori sunt prezente pe podul de la Intim, acolo unde indeparteaza vechile sine!

24 Mai 2022 - Floarea Almajului, umbrita de fibra optica

BOZOVICI - Lipsa internetului lasa fara clienti o pensiune din Bozovici. Situatie salvata la interventia noastra. Pe scurt, aceasta este patania sotilor Florentina si Mihai Cziple!

24 Mai 2022 - Baza sportiva moderna pentru tinerii din Prisaca

CONSTANTIN DAICOVICIU - Cu o finantare prin Grupul de Actiune Locala "Tara Gugulanilor", administratia din Constantin Daicoviciu a inaugurat de curand baza sportiva!

24 Mai 2022 - Laura Popescu, vicecampioana la Nationalele de Ultra-alergare

RESIEsA - Campionatele Nationale de Ultra-alergare pe sosea, cu probe de 50 km, 6 ore, 12 ore si 24 de ore, au avut loc sambata, 21 mai, la Timisoara!

24 Mai 2022 - Interliga de Vest in Valea Domanului

RESIEsA - Turneul Interliga de Vest la fotbal a avut loc duminica, 22 mai, pe terenul sintetic din Valea Domanului, iar din cei 200 de copii participanti, 40 au fost de la CSM Resita. Cei 40 de copii

24 Mai 2022 - Birocratia lasa universitatile fara profesori. "Daca vrem sa il angajam pe Bill Gates nu putem pentru ca nu ne permite legislatia"

@media screen and (min-width: 1201px) {