Înapoi la listarea arhivei

27 Mai 2022 - ANUNEs FINANEsE

RESIEsA. Administratia Judeteana a Finantelor Publice Caras-Severin organizeaza in data de 09.06.2022, ora 11.00, in Resita, Str. Domanului, Nr. 2, judet Caras-Severin, licitatie publica in vederea

27 Mai 2022 - Romeo Dunca, facut sah-mat de Remus Rof!

Propus de primarii PNL la conducerea ADI "Intercom Deseuri" Caras-Severin, Romeo Dunca a pierdut astazi in fata lui Remus Rof.

27 Mai 2022 - Metafora, surprinsa in culoare pe panza

RESIEsA - Bine ati venit in lumea plina de culoare, emotii si ganduri a Maiei Trutulescu. In lucrarile sale de pictura, ca si in scris, isi asterne gandurile, iar daca are o bucurie sau o dilema, le

27 Mai 2022 - Fata de 12 ani, data disparuta, a fost gasita

RESIEsA - Oamenii legii sunt cei care ar fi gasit-o in cursul serii de joi, dupa cum informeaza Politia judetului: "In continuare politistii efectueaza verificari pentru a stabili imprejurarile in

27 Mai 2022 - Incepe sezonul estival la Caransebes

CARANSEBES - Angajatii Serviciului Public Intretinere si Reabilitare fac ultimele pregatiri pentru deschiderea strandului din Teius, in data de 1 iunie!

27 Mai 2022 - Hurduzeu trebuie sa castige cu orice pret judetul peste doi ani!

CARAS-SEVERIN - Declaratia vine chiar de la colegul si prietenul Sorin Grindeanu, la social-democrati deranjul fiind destul de mare ca nu detin fraiele in Caras-Severin!

27 Mai 2022 - Lumina vine pe proiecte consistente

ZAVOI - Recent, la Zavoi, a fost modernizat iluminatul stradal. In satul Magura se aprinde lumina culturii!

27 Mai 2022 - Damian: Va invit sa descoperiti judetul Caras-Severin!

CARAS-SEVERIN - Deputatul carasean Marius Damian a facut o declaratie inedita in fata colegilor sai parlamentari, invitandu-i macar la un popas in judetul Caras-Severin!

27 Mai 2022 - Fritz bate obrazul ministrului Culturii: "Timisoara asteapta cu mult drag si nerabdare sustinerea financiara promisa"

@media screen and (min-width: 1201px) {