Înapoi la listarea arhivei

01 Iulie 2022 - ADI Intercom Deseuri baga mana-n buzunarul judetului

CARAS-SEVERIN - Mai exact, primarii PSD, majoritari in aceasta asociatie care ar trebui sa se ocupe cu gestionarea deseurilor in Caras-Severin. Gest care i-a suparat rau pe liberali!

01 Iulie 2022 - Adolescenta rapita de un mascat, in Centrul Resitei

RESIEsA - Din fericire, a fost vorba doar de isprava unei fete de 14 ani, care in loc sa sara coarda in parc, a pus la cale o pacaleala impreuna cu alte doua prietene, punand pe jar Politia!

01 Iulie 2022 - O singura medie de 10 arata impotenta unui sistem

CARAS-SEVERIN - Este de parere Romeo Dunca, presedintele Consiliului Judetean, care crede ca ar trebui sa ne fie rusine pentru ca avem doar un elev de nota 10 la Bac si ca s-ar putea face mai multe

01 Iulie 2022 - Sporea: Un vis a devenit realitate pentru noi dupa 30 de ani!

FOROTIC - Asta sustine primarul comunei Forotic, Alexandru Sporea, cu privire la refacerea DJ 572. Circa 100.075.057,53 lei vor fi investiti in lucrarile de reabilitare ale acestui drum judetean!

01 Iulie 2022 - Luptatorii resiteni, din nou la inaltime

RESIEsA - Luptatorii resiteni au fost pe cele mai inalte trepte ale podiumului la finala Campionatului National de lupte pe plaja, desfasurata la Costinesti!

01 Iulie 2022 - Organigrama lui Dumbrava a picat, surprinzator, in consiliu

CARANSEBES - Managerul spitalului din Caransebes, Adrian Dumbrava, a venit in fata alesilor cu cateva modificari la organigrama institutiei, dar alesii PNL si USR, majoritari in absenta a doi colegi

01 Iulie 2022 - Umarul asteptat pentru Spitalul Judetean Resita

RESITA - Demn de remarcat este faptul ca dezastrul financiar de la Spitalul Judetean a fost din nou dezbatut in Consiliul Judetean Caras-Severin!

01 Iulie 2022 - Imblanzirea focului, pe filiera Graz

BAUEsAR - Datorita infratirii cu localitatea Kainbach, Bautarul are masina de pompieri dotata cu de toate. Masina casata de cei din micuta localitate de langa Graz, cu care comuna din Valea Bistrei

01 Iulie 2022 - Microhidrocentrale carasene albeau banii mafiotilor italieni

CARAS-SEVERIN - Cele doua microhidrocentrale de la Fenes si Obreja au fost puse sub sechestru, alaturi de alte bunuri, de politistii si procurorii DIICOT Timisoara, in urma unor perchezitii!

01 Iulie 2022 - Crucea lui Herglotz, resfintita

RESIEsA - Monumentul din Dealul Crucii, renovat anul trecut de Primaria Resita, a fost resfintit miercuri, 29 iunie!