Înapoi la listarea arhivei

22 August 2022 - 8,77 miliarde de lei pentru ruta Caransebes-Timisoara-Arad

VEST - Cel mai important contract de finantare pentru domeniul feroviar din cadrul Programului National de Redresare si Rezilienta (PNRR), in valoare de 8,77 miliarde lei, a fost semnat si presupune

22 August 2022 - Resita deschide Sezonul 6 al podcastului Cronicari Digitali

RESIEsA - Podcastul cultural romanesc Cronicari Digitali dedica un episod special transformarii culturale a municipiului de pe malurile Barzavei!

22 August 2022 - Albinuta harnicuta - Nascuta din dorinta unui om harnic, care mereu a vrut sa faca lucrurile diferit

ADVERTORIAL. Echipa Albinutelor va ofera servicii de curatenie si de intretinere de calitate ireprosabila pentru firme, ansambluri rezidentiale, scari de bloc, diferite spatii, birouri si,

22 August 2022 - Cand mai reparati case pentru familii necajite?

CARAS-SEVERIN - Aceasta este intrebarea cea mai des adresata in ultima vreme echipei de la Acasa in Banat. Voluntarii se pregatesc pentru alte actiuni, iar in prezent se preiau donatii de materiale

22 August 2022 - Lety Pflege: Suntem aici pentru a te ajuta!

ADVERTORIAL. Experienta, seriozitatea, dorinta ca lucrurile sa mearga bine si toata lumea sa fie multumita sunt doar cateva dintre caracteristicile care definesc serviciile firmei Lety Pflege!

22 August 2022 - Cum sa folositi in siguranta o pila electrica pentru unghii impecabile

ADVERTORIAL. Pilele electrice de unghii sunt produse de inalta tehnologie disponibile pentru a fi achizitionate online, in saloanele de infrumusetare sau in magazinele profesionale de manichiura.

22 August 2022 - Doi tineri, cazuti cu masina in Dunare la Liubcova

LIUBCOVA - Informatia ca doi tineri ar fi cazut aseara in Dunare a pus pe jar autoritatile de interventie. Politistii ajunsi la fata locului au putut afla ca oamenii nu mai erau acolo!

22 August 2022 - Progresul Ezeris, esec in Valea Jiului

CARAS-SEVERIN - Partida amicala dintre Jiul Petrosani si FC Progresul Ezeris s-a incheiat cu scorul de 4-1, acesta fiind si ultimul test al carasenilor inainte de startul Ligii 3!

22 August 2022 - Handbalistii, esec in primul amical din aceasta vara

RESIEsA - Handbalistii de la CSM Resita au pierdut primul amical din aceasta vara, cu SCM Politehnica 2, scor 41-35 pentru timisoreni!

22 August 2022 - Ati vazut-o? Anuntati imediat politia!

BOCSA - Este mesajul lansat de Politia judetului, care efectueaza cautari in vederea depistarii unei minore de 15 ani, care a plecat de la domiciliu in cursul zilei de duminica, 21 august, dupa pranz