Înapoi la listarea arhivei

03 Octombrie 2022 - Cultura si traditii cehe

HERCULANE - Cehii din Banat au impartasit in weekend, in statiunea de pe Cerna, preparatele dulci transmise din generatie in generatie, de-a lungul timpului, de bunicii si strabunicii lor!

03 Octombrie 2022 - Studentii resiteni, la un nou inceput

RESIEsA - "Gaudeamus igitur" s-a auzit azi in Aula "Eftimie Murgu" a Centrului UBB cu ocazia deschiderii anului universitar 2022-2023. Moment solemn, in care tinerii au avut alaturi conducerea

03 Octombrie 2022 - Borcean: Nu permit ca facturile sa amputeze o generatie de elevi!

CARANSEBES - Chiar daca multi directori de unitati de invatamant privesc cu ingrijorare spre iarna, din cauza facturilor la energie, primarul Caransebesului ii asigura ca nu e cazul sa-si faca griji!

03 Octombrie 2022 - Politistii din cinci zone rurale au posturi adevarate

CARAS-SEVERIN - Pentru asta a fost nevoie de o investitie de un milion de lei, cele cinci posturi reabilitate anul acesta alaturandu-se altor sase modernizate anul trecut!

03 Octombrie 2022 - 100 de ani de viata si sute de povesti: Nicolae Olan - omul de poveste!

BOCSA - Sambata, 1 octombrie 2022, de Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice, la Bocsa a fost sarbatorit cel mai varstnic locuitor, chiar la implinirea celor 100 de ani!

03 Octombrie 2022 - 350 de mii de lei pentru hrana persoanelor din arestul IPJ Caras-Severin

CARAS-SEVERIN - Politia judeteana a scos la licitatie pe SICAP contractul prin care se va asigura hrana pentru persoanele private de libertate din arestul IPJ Caras-Severin!

03 Octombrie 2022 - Initiativa Primariei la Cupa "Toamnei": inotul in familie!

RESIEsA - La Complexul Municipal de Sport si Sanatate "Ioan Schuster" din Resita s-a desfasurat la finalul saptamanii trecute Cupa "Toamnei" la inot, care a reunit la start opt familii!

03 Octombrie 2022 - Jinga aduce victoria, Lupacul e pe 3

RESIEsA - AFC Vointa Lupac a castigat sambata, 1 octombrie, cu scorul de 1-0, partida de acasa cu Jiul Petrosani, din etapa a VI-a a Ligii 3, Seria a VII-a!