Înapoi la listarea arhivei

01 Februarie 2023 - Cazier judiciar gratuit, la cateva click-uri distanta

CARAS-SEVERIN - Incepand din 1 februarie, certificatul de cazier judiciar poate fi obtinut online, prin platformele ghiseul.ro si hub.mai.ro, dupa cum informeaza Politia judetului!

01 Februarie 2023 - Ion Mocioalca, reconfirmat ca secretar al Senatului

CARAS-SEVERIN - 103 voturi pentru, din 105 prezenti, l-au reconfirmat in functia de secretar al Senatului, pe care o detinea deja, pe social-democratul carasean Ion Mocioalca!

01 Februarie 2023 - Esti frumoasa? Nu sta deoparte!

CARAS-SEVERIN - Mai ales daca ai 1,65m-1,83m inaltime, esti fotogenica si ai o buna capacitate de a comunica. Este invitatia pe care artistul fotograf Daniel Puscau o adreseaza adolescentelor de

01 Februarie 2023 - Cel mai cunoscut ginecolog din Caransebes, cetatean de onoare

CARANSEBES - Medicul primar Eugen Muntean a primit distinctia in sedinta de marti a legislativului local, in semn de respect pentru activitatea din spitalul caransebesean derulata inca din 1985!

01 Februarie 2023 - Domeniul Semenic, faza de schi arena

CARAS-SEVERIN - Este in curs constituirea unui ADI care sa transforme statiunea in una de interes national. In prezent, in zona sunt trei statiuni de interes local, anume Semenic, Garana si Secu!

01 Februarie 2023 - Vanzatorii, cei mai calificati someri caraseni in 2022

CARAS-SEVERIN - Potrivit cifrelor oficiale, cele mai multe dintre cursurile organizate anul trecut in judet au vizat formarea ca lucrator comercial!

01 Februarie 2023 - Avem si comune cu plus la locuitori

CARAS-SEVERIN - Recent, Institutul National de Statistica a dat recent publicitatii rezultate provizorii ale Recensamantului Populatiei si Locuintelor runda 2021. Potrivit datelor, judetul