Înapoi la listarea arhivei

04 Februarie 2023 - Salvare ca-n povesti: 80 de persoane scoase dintre nameti de jandarmi

SEMENIC - Cele 80 de persoane, printre care si copii, turisti in statiunea Semenic, au fost surprinse de ninsorile care le-au blocat drumul intoarcerii acasa!

04 Februarie 2023 - Copac cazut peste masina in trafic la Minda. Adolescent decedat!

RESIEsA - O familie si-a pierdut copilul in urma unui stupid accident. Un copac a cazut peste autoturismul aflat in mers, condus de tata, adolescentul ajungand in stare grava, inconstient, la spital,

04 Februarie 2023 - Semnaturi de 77 de milioane pentru apa din Resita si Teregova

CARAS-SEVERIN - Banii merg la firme din Timisoara, Cluj, Petrosani sau Hateg, unele avand legaturi cu alte societati din Italia si Bulgaria!

04 Februarie 2023 - Drum blocat de crengi si zapada, 600 de familii fara curent

CARAS-SEVERIN - Acesta este primul bilant al fenomenelor meteorologice de cod galben si portocaliu sub care inca se afla judetul nostru!

04 Februarie 2023 - La muzeul de la Bozovici, "gunoiul" unora este comoara altora

BOZOVICI - O experienta unica, asa poate fi descrisa in doar cateva cuvinte o vizita la Muzeul Satesc din comuna Bozovici!

04 Februarie 2023 - SOCANT! Si-a dat foc la Otelu Rosu

OEsELU ROSU - E vorba de o pustoaica de 14 ani din orasul de pe Valea Bistrei, adusa azi noapte in stare grava la spitalul din Caransebes!

04 Februarie 2023 - In Caras-Severin, se confisca o arma letala la fiecare 12 zile

CARAS-SEVERIN - In 2022, oamenii legii au confiscat 30 de arme letale, 69 neletale supuse autorizarii, peste 2.000 de bucati de munitii, aproape 9.600 de kilograme de substante toxice si sute de

04 Februarie 2023 - Banatul de munte, premiat la aniversarea Uniunii Autorilor si Realizatorilor de Film

CARAS-SEVERIN - Gala aniversara a UARF a reunit, in capitala, personalitati marcante ale artei si culturii romanesti si nu numai!