Înapoi la listarea arhivei

18 Martie 2023 - VIP devine centru pentru persoanele cu dizabilitati

RESIEsA - Cu o investitie de peste 3 milioane de lei, fostul VIP din cartierul Govandari va avea o cu totul alta utilitate. Primaria intentioneaza amenajarea in incinta acestui imobil a unui centru

18 Martie 2023 - Soc si groaza: a disparut din CJ!

CARAS-SEVERIN - Circul, ca despre el este vorba, a disparut ca prin minune de pe ordinea de zi a celei mai recente sedinte a forului judetean!

18 Martie 2023 - CSM Resita, inca trei puncte in cont

RESIEsA - CSM Resita a invins vineri, 17 martie, in deplasare, cu scorul de 2-0, CS Avantul Periam, in penultima etapa a Seriei a VII-a a Ligii 3! Mensah (min. 63) si Rimovecz (min. 76) au fost

18 Martie 2023 - Trotuarele Caransebesului asteapta doar... banii

CARANSEBES - Primarul Felix Borcean vrea sa semneze cat mai repede contractul pentru proiectul de modernizare si extindere a trotuarelor in Caransebes!

18 Martie 2023 - Va fi odata in '23

RESIEsA - Mai exact duminica de la ora 19, cand, pe scena Teatrului de Vest, se joaca spectacolul "A fost odata in '46", prima premiera pentru adulti de anul acesta!

18 Martie 2023 - Subprefectul de Caras-Severin, instruit sase luni pe teme de administratie

CARAS-SEVERIN - Subprefectul Alin Muntean a participat la cursurile de dezvoltare a competentelor administrative, desfasurate de Institutul National de Administratie!