Înapoi la listarea arhivei

27 Aprilie 2023 - La spital, situatia ramane tot asa! Din pacate pentru pacienti!

CARAS-SEVERIN - Seful judetului spune ca nu renunta la ideea de a o inlocui pe Stancovici, "pentru ca am fost votat sa schimb lucrurile care nu merg", insa acolo se confrunta cu "o armata de oameni

27 Aprilie 2023 - A inceput asfaltarea Mociurului

RESIEsA - Doar pentru infrastructura stradala investitia se ridica la 2,56 milioane de lei, fara TVA. Lucru pe care primarul Ioan Popa l-a dezvaluit joi dupa- amiaza, odata cu demararea lucrarilor!

27 Aprilie 2023 - CSM Resita, cu temele la zi inaintea meciului de la Lipova

RESIEsA - CSM Resita va juca vineri, 28 aprilie, de la ora 17, in deplasare, cu Soimii Lipova, in etapa a V-a a play-off-ului Seriei a VIII-a!

27 Aprilie 2023 - Violenta in scoli, in usoara crestere

CARAS-SEVERIN - Spre deosebire de cea manifestata in zonele adiacente, care a disparut cu desavarsire!

27 Aprilie 2023 - Si darile resitenilor cresc de anul viitor

RESIEsA - Dupa Caransebes, si Resita mareste taxele si impozitele cu 13,8% in corelatie cu inflatia. A fost unul dintre punctele de pe ordinea de zi a recentei sedinte de consiliu local, decizie

27 Aprilie 2023 - Locuri libere in caminele pentru batrani

CARAS-SEVERIN - Veniturile mici si birocratia impiedica multi varstnici caraseni aflati in situatii de vulnerabilitate sa le ocupe!

27 Aprilie 2023 - Munca, devenita arta

RESIEsA - Ne referim la expozitia "Protectia muncii de altadata", care va fi vernisata vineri, de la ora 17, la Salonul de Arta si Industrie al Artrom Steel Tubes. Aceasta expozitie marcheaza atat

27 Aprilie 2023 - Pas mare pentru noul spital

RESIEsA - Conform primarului Ioan Popa, zilele acestea este asteptata primirea proiectului tehnic, in baza caruia primaria sa poata elibera autorizatia de construire!

27 Aprilie 2023 - Mocioalca: Sustinem ferm oprirea risipirii banilor publici!

CARAS-SEVERIN - Senatorul carasean sustine o serie de masuri menite sa restranga punga cheltuielilor din sectorul public. "PSD sustine ferm orice actiune care opreste sau diminueaza risipa de bani

27 Aprilie 2023 - Masa gratuita la scoala, pentru 1 milion de elevi

CARAS-SEVERIN - Aceasta va fi alcatuita din produse 100% naturale, potrivit uneia dintre prevederile noilor Legi ale Educatiei, sustinute de PNL, dupa cum ne informeaza deputatul Jaro Marsalic!

27 Aprilie 2023 - Ezerisul isi joaca ultimele sanse

CARAS-SEVERIN - Progresul va disputa un alt meci foarte dificil! Ezerisul va juca vineri, 28 aprilie, de la ora 17, in deplasare, cu Armata Aurul Brad (23 de puncte)!