Cei 22 de alesi locali ai Resitei au depus juramantul de investitura. Ioan Popa: "Nimic nu se face de unul singur. Totul se face in echipa!"

Sursa: resita.ro
Luni, 26 Octombrie 2020, ora 16:52
47 citiri
Primarul reales al Resitei, Ioan Popa, si cei 21 de consilieri locali validati au depus astazi, 26 octombrie, juramantul de investitura. In noul mandat, edilul-sef mizeaza atat pe experienta dobandita in ultimii patru ani, cat si pe sprijinul echipei din primarie si al consilierilor locali, indiferent de culoarea lor politica.
Reales in functia de primar cu peste 74% din voturile resitenilor si avand o majoritate confortabila in Consiliul Local, de peste doua treimi, Ioan Popa si-a inceput al ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.