Timisoara si Resita, alianta pentru Banat. Dominic Fritz a venit sa ia lectii de la Ioan Popa: "Se poate. Doar sa vrem. Abia astept sa ma apuc de treaba"

Sursa: Adevarul
Luni, 19 Octombrie 2020, ora 14:19
23 citiri
La sfarsitul saptamanii trecute, Dominic Fritz, noul primar al Timisoarei, a postat o fotografie in care apare alaturi de Ioan Popa, primarul Resitei. Fritz povesteste ca a decis sa-i faca o vizita lui Popa, ca sa invete din reusitele acestuia. "Nelu Popa a reusit, in doar patru ani, ce multi oameni imi spun ca este imposibil: a transformat un disfunctional aparat birocratic intr-o administratie moderna si performanta, a restructurat primaria din temelii, a injumatatit datoriile, a redus masiv ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.