Zambetele candidatilor la alegerile locale au impanzit Timisoara. Cine are cea mai opulenta campanie de promovare, in opinia specialistilor?

Duminica, 16 August 2020, ora 07:55
30 citiri
Principalii aspiranti la fotoliul de primar al Timisoarei zambesc amabil si prietenos de pe afisele de promovare raspandite in oras in etapa care preceda campania electorala. Fiecare dintre acestia incearca sa atraga atentia prin mesaje care au la baza punctele tari pe care le detin. Asa se face ca primarul in functie iese in fata cu lucrarile de infrastructura facute in mandatele de pana acum, candidatii PSD si Pro Romania mizeaza pe profesia de medic, iar candidatul USR-PLUS vorbeste despre ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.