Nicolae Robu exclude digitalizarea conceptului de Timisoara Capitala Culturala Europeana. "Una este sa vibrezi cand ai pe scena un artist si cu totul altceva sa il vezi pe un ecran"

Marti, 28 Aprilie 2020, ora 16:47
48 citiri
Parerea lui Nicolae Robu in ceea ce priveste conceptul de Timisoara Capitala Culturala Europeana vine sa-l contrazica pe colegul de partid, deputatul Marilen Pirtea. Daca parlamentarul vorbea de curand despre desfasurarea evenimentelor de anul viitor intr-o maniera digitala, primarul Robu nici nu vrea sa auda de asa ceva. "Una este sa vibrezi cand ai pe scena in fata ta un mare artist si cu totul altceva este sa il vezi pe ecran", este de parere primarul Timisoarei.

"O asemenea propunere nu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Contre civico-silvice intre Ioan Popa si Mihaela Dragila
CARAS-SEVERIN - Colegi de partid si asociati in Ocolului Silvic "Banatul Montan", cei doi edili au ...
Drumuri si Poduri Banat produce 700 de tone de asfalt pe ora
VEST - Divizia de constructii a grupului Maxagro, isi continua expansiunea. Vineri, 12 aprilie, ca ...
Executia parcului fotovoltaic al Resitei, in licitatie
RESITA - Cu o productie de 10.800 MWh/an, acesta ar urma sa asigure consumul de energie electrica al ...