Ce accesorii trebuie să existe întotdeauna pe masă la un restaurant?

Advertorial
Marti, 28 Februarie 2023, ora 18:25
5103 citiri
Ce accesorii trebuie să existe întotdeauna pe masă la un restaurant?
FOTO: unsplash.com

Restaurantul este alegerea pe care o fac oamenii pentru a avea parte de o experiență plăcută. Tocmai din acest motiv, experiența clientului într-o locație de HoReCa trebuie să fie plăcută de la început până la sfârșit.

Pe masa unui restaurant există anumite accesorii ce nu trebuie să lipsească niciodată. Acestea sunt accesoriile ce sunt în permanență pe masa unui restaurant, chiar dacă nu este niciun client. În acest articol vei afla care sunt aceste accesorii și care este rolul lor.

Aranjarea corectă a meselor restaurantului

Masa unui restaurant trebuie să fie întotdeauna completă și elegantă, curată. Toate elementele de pe masă trebuie să fie îngrijite, calitative și să funcționeze la capacitate maximă.

Pe masă trebuie să se afle întotdeauna farfurii, pahare și tacâmuri de calitate. Toate obiectele de pe masă trebuie să se afle într-o concordanță de design, culori, forme etc.

Un restaurant deține mai multe tipuri de farfurii, speciale pentru fiecare tip de mâncare. Farfuriile principale trebuie să fie farfuria aperitiv, farfuria pentru felul principal și o farfurie charger.

Tacâmurile trebuie să se potrivească în totalitate cu restul elementelor. La fel ca la restul elementelor, există tacâmuri pentru fiecare preparat: lingură bază, furculiță bază, cuțit bază, lingură supă, furculiță desert, cuțit pește, cuțit unt și multe altele. Toate tipurile de tacâmuri trebuie să fie prezente în orice tip de restaurant.

Elemente care nu trebuie să lipsească de pe masa unui restaurant respectabil

Există anumite elemente ce trebuie să se afle în permanență pe masa unui restaurant, în afară de cele de mai sus.

1. Paharele trebuie așezate într-o poziție ușor diagonală. Trebuie să existe pahare pentru mai multe tipuri de băuturi: pahare apă, pahare cocktail și spirtoase, pahare băuturi calde etc. La RoseHome vei găsi o mulțime de pahare HoReCa.

2. Oliviere - Aceasta conține de obicei două sticluțe în care se regăsesc ulei și oțet, dar există și oliviere cu patru elemente, în care se găsesc în plus recipientele pentru sare și piper. Olivierele din sticlă sunt mai elegante și mai practice decât cele din plastic.

3. Șervetul - Acesta ar trebui să fie din bumbac, este mult mai elegant decât cele din hârtie. Cele simple, albe sunt potrivite pentru orice tip de restaurant indiferent de stilul acestuia. Chiar dacă alegerea nu poate fi din bumbac, acesta trebuie să fie de unică folosință, dar de calitate premium.

La RoseHome vei găsi o mulțime de modele de pahare, șervete și oliviere HoReCa, potrivite pentru orice tip de locație. Toate produsele sunt atent selecționate doar de la branduri de top, pentru a oferi cele mai bune produse clienților.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
#restaurant, #accesorii, #masa , #stiri afaceri