Tupeul incredibil al unor hoți din Timișoara. Portofel furat dintr-un restaurant McDonald's plin de oameni VIDEO

Miercuri, 26 Octombrie 2022, ora 08:12
5611 citiri
Tupeul incredibil al unor hoți din Timișoara. Portofel furat dintr-un restaurant McDonald's plin de oameni VIDEO
Furtul a avut loc într-un restaurant plin de oameni FOTO Opinia Timișoarei

Doi bărbați sunt căutați de Poliție după ce, în timp ce erau într-un restaurant McDonald's din centrul Timișoarei, au furat portofelul unei femei.

Potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere și publicate de opiniatimisoarei.ro, cei doi indivizi au intrat în restaurant și după ce au studiat terenul, din geanta unei femei au furat un portofel.

Potrivit sursei citate, la scurt timp după ieșirea din restaurant, hoții au și retras o sumă de bani de pe cardul victimei. Când și-a dat seama de ce s-a întâmplat, femeia a cerut sprijinul angajaților restaurantului, care i-au pus la dispoziție imaginile.

„Polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au fost sesizați de o femeie, în vârstă de 59 de ani, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 15:00, în timp ce se află în Piață Victoriei din municipiul Timișoara, persoane necunoscute i-ar fi sustras portofelul, ce conținea acte personale și un card bancar, iar de pe cardul bancar i-ar fi fost extrasă o suma de bani. În cauza, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, cercetările fiind continuate în vederea recuperării prejudiciului, identificării autorilor și luării măsurilor legale care se impun”, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro reprezentanții IPJ Timiș.

#restaurant, #furt, #McDonald s, #Timisoara , #eveniment