Restaurantul legendar care își închide porțile după 91 de ani de activitate. "Am putea continua încă 40 de ani, dar a venit timpul"

Vineri, 21 Iunie 2024, ora 17:37
3561 citiri
Restaurantul legendar care își închide porțile după 91 de ani de activitate. "Am putea continua încă 40 de ani, dar a venit timpul"
Oameni care mănâncă la restaurant FOTO Pixabay

Un restaurant italo-american legendar din nordul statului New York își închide porțile după 91 de ani de activitate.

Restaurantul Hollywood, situat în Auburn, a fost deschis pentru prima dată în 1933 și a fost condus de membrii familiei de atunci.

Actualul proprietar, Joe Colella Jr., a declarat pentru The Post că a simțit că a venit în sfârșit momentul să agațe șorțul în cui, în ciuda faptului că afacerile sunt încă în plină expansiune.

"Nu întineresc", a declarat bărbatul de 67 de ani, spunând că a preluat localul de la părinții săi în 1983.

"Suntem ocupați, ne descurcăm bine, am putea continua încă 40 de ani, dar a venit timpul."

Restaurantul Hollywood, situat în Auburn, a fost deschis pentru prima dată în 1933 și a fost condus de membrii familiei încă de atunci.

Colella a anunțat pentru prima dată apropiata închidere într-o postare emoționantă pe Facebook, care i-a devastat pe membrii comunității locale.

"Restaurantul nostru a fost în afaceri timp de peste 90 de ani", scrie în postare. "Ne aflăm la sfârșitul unei călătorii multigeneraționale".

"Au fost un număr incalculabil de familii întregi și alte persoane care au fost angajate aici", a continuat el. "Prietenii, căsătorii și mii de evenimente de familie s-au învârtit în jurul podelelor din sala noastră de mese".

"Aceste lucruri sunt o sursă de mândrie și fericire pentru noi toți. De asemenea, este și o parte din tristețea noastră. Ne va fi dor de toate acestea, dar așteptăm cu nerăbdare următoarele capitole ale vieții noastre."

Locuitorii din Auburn, situat în apropiere de Finger Lakes, și-au exprimat tristețea în secțiunea de comentarii.

"Acest lucru îmi frânge inima", a scris unul dintre ei. "Am mers 33 de ani [cu] familia mea. Un restaurant uimitor care a oferit mâncare și dragoste."

"Locul meu preferat pentru o cină de ziua mea de naștere de când îmi amintesc!", a adăugat un al doilea. "Ce pierdere imensă pentru comunitate, dar atât de minunat să te fi avut în toți acești ani!"

Un alt localnic a scris cu nostalgie: "O amintire preferată din copilărie, de Crăciun, va fi întotdeauna cea cu elfii animați din ferestrele restaurantelor. Era atât de emoționant să îi vezi de Crăciun. Mi-aș dori să mă pot întoarce la vremurile mai simple. Vă mulțumim că ați servit Auburn timp de atâtea decenii".

Restaurantul Hollywood a fost deschis de Dan și Rose Cecora în mijlocul Marii Depresiuni.

Licența originală de vânzare a băuturilor alcoolice din 1933 - același an în care s-a încheiat prohibiția - încă mai este atârnată pe peretele restaurantului.

Restaurantul a fost preluat de fiica lui Cecora, Bridget Colella, în 1966. Fiul ei, Joe, a condus restaurantul în ultimele câteva decenii.

Ultima seară de lucru este sâmbătă, 29 iunie.

Acuzații grave lansate de George Simion: „Asta au făcut băieții șmecheri și Sebastian Burduja!"
Acuzații grave lansate de George Simion: „Asta au făcut băieții șmecheri și Sebastian Burduja!"
Sebastian Burduja (PNL) este principalul vinovat pentru „creșterea necontrolată a prețurilor energiei", este convins George Simion (AUR). Potrivit liderului din opoziție, Guvernul PSD+PNL a...
Guvernul Ciolacu a stabilit ținta exporturilor pentru anul 2024. Anunț de ultimă oră al ministrului
Guvernul Ciolacu a stabilit ținta exporturilor pentru anul 2024. Anunț de ultimă oră al ministrului
70% din balanța comercială a României înclină către importuri pe bandă rulantă, potrivit economistului Mircea Coșea. Însă, ministrul PSD al Economiei, Radu Oprea, susține că pentru...
#restaurant, #inchidere, #legendar, #motive, #activitate, #90 de ani , #stiri internationale
  1. Un fost maior KGB sugerează cine ar fi în spatele tentativei de asasinat asupra lui Trump. ”Cum pot vorbi despre pantof?” VIDEO
  2. Victime ale caniculei. Trei persoane, care nu fac parte din categoria „vârstnicilor”, răpuse de temperaturile ridicate. Avertismentul medicilor
  3. Măsuri speciale în contextul caniculei. Anunț de ultimă oră despre ocuparea posturilor în învăţământul preuniversitar
  4. Germania „fierbe”. Atac violent soldat cu patru victime într-o zonă considerată „liniștită”
  5. Decizie majoră pentru avocata care a lovit intenționat cu mașina un motociclist. Hotărârea ICCJ
  6. Reacția cântărețului care s-a drogat pe scena festivalului „Beach, please”: „Sunt cumsecade, mi-au dat drumul”
  7. O nouă criză de furie a propagandistului preferat al lui Putin. Vladimir Soloviov: „Suntem în război” VIDEO
  8. Extremistul care a vrut să-l ucidă pe Donald Trump, surprins de un martor ocular. Primele imagini de la locul faptei VIDEO
  9. Donald Trump, prima reacție după tentativa de asasinat: „Nu ne vom teme!". Momentele ce au urmat după atac VIDEO
  10. Român găsit mort în apele mării din Italia. Mihai avea 34 de ani și plecase din țară pentru un trai mai bun