Patron exasperat, după ce restaurantul său a fost jefuit de 9 ori în 6 luni: "Hoțul e mereu același, mai bine îi las cheile"

Joi, 16 Martie 2023, ora 14:10
4395 citiri
Patron exasperat, după ce restaurantul său a fost jefuit de 9 ori în 6 luni: "Hoțul e mereu același, mai bine îi las cheile"
Hoțul surprins în restaurant FOTO corrieredelveneto.corriere.it

Patronii unui restaurant din Isola Vicentina, o localitate din provincia Vicenza, regiunea Veneto, Italia, sunt exasperați după ce localul a fost jefuit de nouă ori în șase luni.

Aceștia cred că hoțul este mereu același, ultimele trei spargeri fiind surprinse de camerele de supraveghere.

Imaginile au fost văzute și de polițiști, însă făptașul este încă în libertate.

Din septembrie până săptămâna trecută, nouă furturi au vizat restaurantul, iar hoțul, care pare să fie mereu același, este încă în libertate.

"Sunt dezgustată, demoralizată. Și fiul meu, la fel. Este epuizant atât din punct de vedere financiar, dar mai ales la nivel psihologic", a mărturisit mama patronului, potrivit Corriere del Veneto.

De la sfârșitul lunii septembrie 2022 până la sfârșitul lunii următoare fuseseră date deja patru spargeri. Din cauza pagubelor, proprietarii restaurantului au decis să oprească activitatea în lunile noiembrie, decembrie și ianuarie. Localul s-a redeschis în ianuarie, când au reînceput și furturile.

Patronii spun că sunt victimele unui singur hoț, fiind siguri că este aceeași persoană de fiecare dată, chiar dacă doar ultimele trei spargeri au fost înregistrate de sistemul de supraveghere video.

În imagini apare același individ, recunoscut de proprietar și de mama acestuia. Tânărul a fost filmat în timp ce se plimbă nestingherit prin local, furând diverse obiecte.

"Noi am raportat carabinierilor fiecare spargere, dar se pare că acest lucru nu este suficient. În acest moment îi las cheile restaurantului, cel puțin în felul ăsta nu îmi mai provoacă pagube ca să intre. Nu mai suportăm să lucrăm câteva ore pe zi, doar să fim jefuiți așa de această persoană. Nu mai știm ce să facem", a spus mama patronului.

Stricăciunile provocate de hoț i-ar fi costat pe patronii restaurantului mii de euro, la care se adaugă banii sau contravaloarea diverselor alimente și a sticlelor de băuturi furate.

#restaurant, #Italia, #furturi, #hot, #chei, #patron , #Italia