Petrecere cu prăjituri cu marijuana la un restaurant din Vâlcea. 16 persoane au ajuns la spital

Duminica, 22 Ianuarie 2023, ora 07:59
6924 citiri
Petrecere cu prăjituri cu marijuana la un restaurant din Vâlcea. 16 persoane au ajuns la spital
Persoane transportate la spital după o petrecere, în Vâlcea FOTO Unsplash

O petrecere privată organizată la restaurantul unui hotel din Vâlcea s-a terminat la scurt timp după ce a început, cu intervenția medicilor și polițiștilor.

La evenimentul ce a avut loc sâmbătă, 21 ianuarie, au participat circa 70 de persoane. În jurul orei 20.30, 16 persoane au acuzat stări de rău, astfel că au sunat la 112. Șase au ajuns la spital cu ambulanțele, doi cu SMURD-ul, iar opt pe cont propriu. Aceștia au vârste cuprinse între 20 și 52 de ani și ar fi consumat prăjituri olandeze cu marijuana, potrivit Știrile ProTv.

”Prezintă simptomele unei intoxicații cu substanțe necunoscute. În urma testelor făcute se pare că ar fi substanțe opiacee. Starea lor este stabilă, sunt sub supraveghere”, a declarat Dr. Dan Ponoran, manager Spitalul Județean de Urgență Râmnicu Vâlcea.

Potivit unor surse, 15 petrecăreți ar fi ieșit pozitivi la marijuana: 7 bărbați și 8 femei, cu vârste cuprinse între 20 și 52 de ani, din Prahova, Vâlcea și București. Imediat, la spital au ajuns și polițiștii de la crimă organizată.

Directorul hotelului a declarat că nu știe nimic despre sevirea unor prăjituri cu marijuana.

”Au contractat o cofetărie. Acea cofetărie a adus prăjiturile, au factură și declarații de conformitate. Toate alimentele și băuturile servite în cadrul evenimentului au fost conforme și s-au păstrat probe pentru a fi verificate”, a declarat Andrei Teodoriu, director general hotel.

#restaurant, #Valcea, #marijuana, #petrecere , #stiri sociale
Comentarii
N
NastyTrist
rank 2
Era cumva team-building ???
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Cand comanzi un "Space cake" trebuie sa ai macar un dubiu, nu?