Restaurante KFC pe Autostrada A1, Nădlac - Sibiu, în două spații de servicii cu benzinării. Unul are și componenta drive-thru

Autor: N.G.
Vineri, 10 Martie 2023, ora 10:15
3117 citiri
Restaurante KFC pe Autostrada A1, Nădlac - Sibiu, în două spații de servicii cu benzinării. Unul are și componenta drive-thru
Unul dintre cele două restaurante inaugurate într-o benzinărie

Primele centre de servicii integrate și benzinării pe Autostrada A1, tronsonul Nădlac – Sibiu, având integrate restaurante fast-food KFC au fost inaugurate joi, 8 martie 2023.

Noile benzinării Rompetrol de află pe ambele sensuri de circulație. KFC Orăștie și KFC Drive Thru Pecica sunt două dintre cele trei restaurante pe care compania le va opera în incinta unor benzinăriisituate pe Autostrada A1.

Valoarea investiției în noul format de restaurant se situează între 350.000 euro și 400.000 euro, în funcție de complexitatea serviciilor oferite.

Parteneriatul încheiat între Rompetrol si KFC este o premieră pentru benzinăriile situate pe autostrăzile din România. Astfel, restaurantele KFC vor avea spații distincte și se vor regăsi în 3 locații din cele 12 benzinării Rompetrol de pe autostrada A1 (Orăștie – KM 340+500, Pecica – km 558+380 și Giarmata – KM 500+596 și).

Fondul de Investiții în Energie Kazah-Român (FIEKR) și Rompetrol Downstream – divizia de retail a Grupului KMG International în România, au deschis primele patru centre de servicii integrate de pe Autostrada A1 (tronsonul Nădlac – Sibiu), în apropierea orașelor Pecica (km 558+380, stânga și dreapta) și Orăștie (km 340+500, stânga și dreapta).

Caracteristicile tehnice ale noilor spații

Noile stații au o suprafață totală de aproximativ 4.260 metri pătrați – Pecica dreapta (suprafață interior – 596 mp), 4.260 mp – Pecica stânga (596 mp), 6.200 mp – Orăștie dreapta (596 mp) și 6.220 mp – Orăștie stânga (523 mp).

La interior, suprafețele sunt triple față de media celorlalte stații Rompetrol și includ zone dedicate pentru magazin, restaurant, cafenea, loc de joacă pentru copii, spații pentru mame cu copii și facilități pentru persoane cu handicap.

KFC DT Pecica este un restaurant de tip Drive-Thru (DT) și se află localizat pe autostrada A1 la km. 558+380, fiind primul restaurant KFC amplasat distinct în cadrul unei benzinării. KFC Orăștie se află la km 340+500, de asemenea în cadrul unei stații Rompetrol de pe autostrada A1.

Noile unități au fiecare suprafața de peste 160 metri pătrați, beneficiază de câte 24 de locuri la mese în interior, iar KFC DT Pecica are inclusă linie de drive pentru plasarea comenzilor direct din confortul mașinii. Ambele sunt echipate cu kioskuri de comandă, meniuri digitale, panouri digitale care afișează ordinea comenzilor și progresul lor și vor fi deschise zilnic în intervalul orar 09:00 – 23:00.

KFC DT Pecica și KFC Orăștie sunt restaurantele 96 și 97 din rețeaua KFC. Următoarea unitate KFC amplasată în cadrul benzinăriilor Rompetrol va fi inaugurată în perioada următoare, la Giarmata, pe autostrada A1 km 500+596.

Rompetrol mai are un proiect-pilot cu Carrefour pentru a dezvolta supermarketuri în benzinării. Alte parteneriate între retailerii de carburanţi şi restaurant sunt cele dintre Petrom cu Subway sau Petrom cu Auchan.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#restaurante, #KFC, #Rompetrol, #autostrada A1 , #infrastructura
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
Ce două-s trei, 'au ba?