Femeia care a terorizat Spania e româncă. ”Spaima Madridului” are în spate o armată de interlopi

Sambata, 01 Aprilie 2023, ora 12:40
12098 citiri
Femeia care a terorizat Spania e româncă. ”Spaima Madridului” are în spate o armată de interlopi
Alina Stoica era supranumită „regina Madridului” FOTO Tele Madrid

O româncă a moștenit de la iubitul ei, un cunoscut interlop din Spania, un adevărat imperiu de interlopi, de care s-a folosit să terorizeze Madridul, notează Adevărul.

Alina Stoica, românca poreclită „spaima Madridului”, a controlat ani la rând o uriașă rețea de prostituție în Spania, în timp ce sub talpa sa se aflau sute de interlopi. Aceasta a moștenit imperiul de la fostul ei iubit, Dorel Hanea, un interlop ucis în 2005 în Mexic. Stoica a preluat rețeaua și a dezvoltat-o mai departe. Totodată, aceasta și-a tatuat chipul iubitului ei pe spate, semn că nu l-a uitat niciodată.

Conform sursei citate, în scurt timp ea a devenit respectată în întreg Madridul, iar renumele ei a depășit treptat granițele capitalei. Așa și-ar fi câștigat porecla „Regina Madridului”, iar pe mâna sa ar fi ajuns inclusiv o vastă reţea de proxenetism, ale cărei victime ar fi fost inclusiv zeci de românce.

Presa spaniolă a scris că femeile erau nevoite să i se supună, iar Alina Stoica le ameninţa frecvent că le va tortura până la moarte dacă nu-i plătesc taxă de protecţie. „Eu sunt legea pe străzile astea”, obişnuia să le spună românca, potrivit Tele Madrid.

În 2021, „Regina” a fost arestată după ce a fost denunțată chiar de către două românce. Acestea le-au dezvăluit anchetatorilor că Alina Stoica le solicita săptămânal o taxă de 100 de euro pentru a le permite să stea pe străzile aflate sub controlul ei.

„Eu sunt Alina, nu puteţi lucra aici fără să plătiţi! Eu sunt legea, iar dacă nu plătiţi, voi trimite să fiţi torturate până veţi muri”, le-ar fi spus fetelor, conform unor surse ale anchetei.

În urma procesului care a urmat, Alina Stoica a fost condamnată definitiv la 8 ani de închisoare de un tribunal din capitala Spaniei. Procurorii au acuzat-o de proxenetism, şantaj şi ameninţări la adresa altor persoane și au solicitat inițial o pedeapsă de 11 ani şi 10 luni de închisoare.

#retea infractori, #retea prostitutie, #regina madridului, #alina stoica , #Spania