Un Revelion la Sinaia, mai scump decât în Austria. Ce oferte au hotelierii de pe Valea Prahovei în acest an

Marti, 27 Decembrie 2022, ora 04:10
7860 citiri
Un Revelion la Sinaia, mai scump decât în Austria. Ce oferte au hotelierii de pe Valea Prahovei în acest an
Prețuri asemănătoare celor din Sinaia sunt și la Bușteni și Azuga. FOTO: PIxabay.com

Ofertele turistice pentru noaptea de Revelion din România se dovedesc a fi mai mari la Sinaia decât la Innsbruck, în Austria, o arată datele unui portal care centralizează tarifele hotelierilor. Prețul Revelionului pe Valea Prahovei, pentru două persoane, la un hotel de patru stele, ajunge la peste 8.000 de lei, pentru cinci nopți.

Prețul include cazarea începând cu 31 decembrie, micul dejun, masa festivă de Revelion cu muzică live și invitați surpriză, brunch și cină pe 1 ianuarie cu muzică live.

Turiștii au posibilitatea de a participa și la tombole pregătite de către hotelieri, constând în excursii la munte și la mare. Tot în acești bani, oaspeții vor avea acces la piscină, saună, jacuzzi și salină.

O singură cameră standard mai este disponibilă, pentru suma de 7.511 lei și alte trei duble pentru, nici mai mult, nici mai puțin de 8.882 de lei.

Prețuri asemănătoare celor din Sinaia sunt și la Bușteni și Azuga.

Spre exemplu, un hotel de 3 stele din stațiunea Bușteni a venit în întâmpinarea turiștilor cu următoarea ofertă pentru perioada 30 decembrie 2022 – 2 ianuarie 2023, prețurile fiind pentru o persoană:

  • 2.620 de lei/ loc în cameră dublă/ sejur,
  • 2.890 de lei/ loc în cameră dublă superioară/ sejur,
  • 3.000 de lei/ loc în apartament/ sejur
  • 3.220 de lei/ loc în duplex/ sejur.

Pachetul include cină tip bufet cu bucate tradiționale și muzică live, pe 30 decembrie, cină festivă în noaptea dintre ani, cu muzică live, foc de artificii, program artistic și invitați speciali, iar pe 1 ianuarie, brunch, cină bufet și muzică live.

Cât costă Revelionul „la buget redus”

Pe Valea Prahovei, tarifele pentru turiștii cu mai puține pretenții de Revelion, sunt de câteva sute de euro de persoană.

Astfel, pentru oaspeții cu un buget redus, prețurile au pornit de la 1.600 de lei de persoană pentru patru nopți de cazare la vile și pensiuni, ocupate și ele aproape integral. În acești bani, turiștii beneficiază de patru nopți de cazare, mic dejun, cina festivă din noaptea de Revelion, un brunch tradițional pe 1 ianuarie și un DJ pentru animarea distracției.

Hotelierii de pe Valea Prahovei se declară mulțumiți de gradul de ocupare pentru petrecerea din noaptea de Anul Nou.

Spațiile de cazare de pe Valea Prahovei pentru petrecerea de Revelion au fost ocupate aproape integral, potrivit spuselor lui Adrian Voican, președintele Asociației pentru Promovare și Dezvoltarea Turismului Prahova.

Primele cireșe din acest sezon au apărut în piețe. La ce prețuri exorbitante se vând acestea
Primele cireșe din acest sezon au apărut în piețe. La ce prețuri exorbitante se vând acestea
Primele cireșe din acest sezon au apărut în Piața Cibin, miercuri, 24 aprilie, la ora prânzului. Fructele se găseau la doi comercianți din piață, relatează presa din Sibiu. Dacă anul...
Prețuri de Mamaia în Vama Veche. Cât costă să mănânci și să te cazezi de 1 Mai: ”Gradul de ocupare depășește 90%”
Prețuri de Mamaia în Vama Veche. Cât costă să mănânci și să te cazezi de 1 Mai: ”Gradul de ocupare depășește 90%”
Românii se pregătesc pentru vacanța de 1 Mai și de Paște. Hotelierii de pe litoral, de la Vama Veche, se laudă că rezervările s-au epuizat deja. Distracția va începe din 26 aprilie,...
#revelion 2022, #preturi, #hotel, #Sinaia, #Azuga, #Busteni , #Revelion 2022