Spectacol de Revelion organizat de AUR, în Bucovina. Simion: „Am reuşit să vă conving să nu faceţi concediul în Dubai sau în Oman sau în Belize”

Luni, 01 Ianuarie 2024, ora 13:32
4018 citiri
Spectacol de Revelion organizat de AUR, în Bucovina. Simion: „Am reuşit să vă conving să nu faceţi concediul în Dubai sau în Oman sau în Belize”
George Simion, președinte AUR Foto: Facebook/George Simion

Partidul AUR a organizat Revelionul la Gura Humorului, cu un spectacol cu muzică tradiţională. În cadrul evenimentului, George Simion le-a transmis celor prezenţi că se bucură că a reuşit să îi convingă să nu facă concediu în Dubai sau în Oman sau în Belize sau în Maldive şi au veniţi să facă sărbătorile în Bucovina binecuvântată.

La finalul discursului, Simion a urat ca anul 2024 fie anul victoriei.

”Vă aşteptăm cu drag la Gura Humorului, în judeţul Suceava, să începem împreună anul 2024, un an în care să ne unim forţele şi să muncim împreună pentru a construi o Românie aşa cum ne-o dorim: prosperă, demnă, respectată”, a transmis AUR pe Facebook.

Liderul AUR, George Simion, a vorbit în cadrul evenimentului.

”Ei sunt Iustin şi Paraschiva şi sunt motivul pentru care suntem noi toţi aici, cu speranţă pentru anul 2024. I-am avut pe frumoşii păuni de aici din Bucovina, am avut brondoşii de la Cavnic din Maramureş, vin şi urşii, de la Comăneşti, vin toate tradiţiile frumoase ale ţării. Sunt tare bucuros că anul ăsta, pe o parte dintre voi, am reuşit să vă conving să nu faceţi concediul în Dubai sau în Oman sau în Belize sau în Maldive şi să veniţi aici să facem sărbătorile în Bucovina binecuvântată”, a transmis liderul AUR de pe scenă.

”E una din marile noastre victoriei. E o mare victorie că astăzi românii pot alege să facă concediu şi în Maramureş şi în Bucovina, şi unde vor ei în lumea largă. Dar e o mare tragedie că din păcate am ajuns să fim slugi pentru alţii şi să închinăm această ţară a noastră străinilor şi copiii ăştia pe care-i vedeţi în faţa voastră să nu mai aibă un viitor la noi acasă. Este aproape 12 noaptea, o să avem şi cel mai tare foc de artificii, mai tare decât al lui Nicusor Dan, la Bucureşti dar până atunci vreau să vă zic... Că nu e normal să închinăm altora ţara şi nu e normal să stăm în genunchi în faţa Bruxellului, în faţa altor capitale. Noi trebuie să fim în ţara noastră, stăpâni, fără să ne dicteze unii şi alţii ce să mâncăm. Aţi văzut că nu v-am servit cu gândaci aici, noi românii, de fiecare dată iarna tăiem porcul şi cu încredere în Dumnezeu o să intrăm în anul 2024”, a spus George Simion.

”Ridică-te române fecior din Decebal, ridică-te Moldovă, ridică-te Ardeal! Trăiască şi înflorească Moldova, Ardealul şi Ţara Românească. Gândurile noastre se îndreaptă către fraţii din Chişinău, către fraţii din Cernăuţi, că sunt aici la câţiva kilometri, către fraţii din Balcani şi către fraţii care trăiesc astăzi în şapte mări şi şapte zări. Ridică-te, Ştefane, şi vezi-ţi fiii că viaţa în lume e grea. Credinţă veşnică Patriei noastre jurăm măria ta. Ridică-te, Ştefane, şi veziţi fiii. Fiecare dintre voi sunteţi feciori de-a lui Ştefan şi e o onoare pentru mine că împreună suntem aici la trecerea dintre ani. Ştefane, Măria ta, tu la Putna nu mai sta, lasă archimandritului toată grijă a schitului. Haideţi împreună, cu încredere în Dumnezeu, să luptăm în anul 2024 ca România să fie ţara noastră, ţara tuturor românilor şi ţara copiilor, copiilor noştri, pentru ei să facem tot ce ţine de noi. 2024 o să fie anul victoriei”, a mai spus Simion.

Quarterly Report - Editia 4

Scad importurile de țiței ale României. Cum stăm cu producția
Scad importurile de țiței ale României. Cum stăm cu producția
România a produs, în primul trimestru din 2024, o cantitate de ţiţei de 682.400 de tone echivalent petrol (tep), cu 23.900 tep mai mică (-3,4%) faţă de cea din perioada similară a anului...
CTP i-a dat răspunsul lui George Simion: ”E limpede că o să mă apuc să împușc oameni...”
CTP i-a dat răspunsul lui George Simion: ”E limpede că o să mă apuc să împușc oameni...”
Evenimentul tragic din Slovacia, unde premierul Robert Fico a fost rănit grav prin împușcare de către un scriitor, a provocat un schimb de replici între președintele AUR, George Simion, și...
#Revelion, #partid aur, #George Simion, #Bucovina, #Gura Humorului, #2024 , #Stiri George Simion