Decizia neașteptată a unui tânăr care a terminat facultatea în străinătate și s-a întors în România. De ce a ales să fie șofer pe TIR: "Familia e gata să mă renege"

01 Aprilie 2024 - Decizia neașteptată a unui tânăr care a terminat facultatea în străinătate și s-a întors în România. De ce a ales să fie șofer pe TIR: "Familia e gata să mă renege"

Mulți tineri sunt descurajați de ideea de a face facultate din cauza lipsei perspectivelor financiare solide. Aceștia preferă să plece să lucreze în străinătate sau să se angajeze în

Revenire romania

Familia care vrea să se întoarcă în România după 17 ani de muncă în Spania. Ce salarii speră să primească în țară

05 Martie 2024 - Familia care vrea să se întoarcă în România după 17 ani de muncă în Spania. Ce salarii speră să primească în țară

Mulți dintre românii care au plecat să lucreze în străinătate speră să revină în țară într-o zi. Unii au planuri concrete și se gândesc să se întoarcă după ce au strâns bani

Tânărul care vrea să se întoarcă în România și să investească banii munciți în străinătate. "Vino, că e nevoie de fonduri pentru pensiile speciale"

28 Februarie 2024 - Tânărul care vrea să se întoarcă în România și să investească banii munciți în străinătate. "Vino, că e nevoie de fonduri pentru pensiile speciale"

Mulți dintre românii care au plecat să lucreze în străinătate pentru salarii mai mari speră să întoarcă într-o zi în țară, după ce reușesc să economisească bani.

Familia de români care a lăsat palmierii din Florida pentru dealurile Transilvaniei: "Ne-am mutat peste mări și țări pentru o găină"

18 Februarie 2024 - Familia de români care a lăsat palmierii din Florida pentru dealurile Transilvaniei: "Ne-am mutat peste mări și țări pentru o găină"

Mulți români visează să se întoarcă în țară, în ciuda condițiilor de viață bune din străinătate. Unii planifică momentul întoarcerii, alții iau decizia pe neașteptate.

Calculele unui român care vrea să revină în țară: "Ce salariu net este bun pentru București?"/ "Poți lejer să treci de 4.300 de euro dacă ești bun"

18 Februarie 2024 - Calculele unui român care vrea să revină în țară: "Ce salariu net este bun pentru București?"/ "Poți lejer să treci de 4.300 de euro dacă ești bun"

Mulți dintre românii care pleacă să lucreze în străinătate au în plan să revină în țară după un timp. Unii planifică întoarcerea după ce reușesc să economisească anumite sume de

Salariile pentru care românii plecați în străinătate ar fi dispuși să revină în țară. "Cumnații și nepoții câștigă banii ăștia"

30 Ianuarie 2024 - Salariile pentru care românii plecați în străinătate ar fi dispuși să revină în țară. "Cumnații și nepoții câștigă banii ăștia"

Mulți dintre cei care pleacă să lucreze în străinătate pentru salarii mai mari au planuri să se întoarcă după ce reușesc să strângă bani. Unii vor să reușească să cumpere o casă

Ce planuri de afaceri au românii care vor să revină în țară: "Veniturile noastre sunt de 80.000 de euro pe an, momentan, ca angajați"

17 Ianuarie 2024 - Ce planuri de afaceri au românii care vor să revină în țară: "Veniturile noastre sunt de 80.000 de euro pe an, momentan, ca angajați"

Mulți dintre românii care pleacă să muncească în străinătate își propun să strângă banii câștigați și să revină apoi în țară.

Român revenit în țară pentru o lună: "Trebuie să îți forțezi semenii să dea dovadă de un minimum bun-simț". Incidentele care l-au supărat

08 Ianuarie 2024 - Român revenit în țară pentru o lună: "Trebuie să îți forțezi semenii să dea dovadă de un minimum bun-simț". Incidentele care l-au supărat

Mulți români care au plecat din țară și lucrează în străinătate așteaptă cu nerăbdare să revină și să îi regăsească pe cei dragi. Unii au parte de situații neplăcute care le

Mărturiile emoționante ale românilor care se întorc din străinătate și se mută la țară: "Cu toți banii de pe lume, casă, pentru mine, înseamnă România"

01 Decembrie 2023 - Mărturiile emoționante ale românilor care se întorc din străinătate și se mută la țară: "Cu toți banii de pe lume, casă, pentru mine, înseamnă România"

În timp ce unii români visează să se mute în străinătate, cei care sunt de mult timp acolo planifică nerăbdători revenirea în țară.

Cuplul care cere sfaturi pentru revenirea în România: "Eu și soția mea ne gândim să ne întoarcem acasă cu 800.000 de euro cash"

09 Noiembrie 2023 - Cuplul care cere sfaturi pentru revenirea în România: "Eu și soția mea ne gândim să ne întoarcem acasă cu 800.000 de euro cash"

În timp ce mulți români lucrează în străinătate, iar alții se pregătesc să plece, unii fac planuri să se întoarcă în țară.

Rapid vrea să transfere un internațional român din Italia

19 Mai 2023 - Rapid vrea să transfere un internațional român din Italia

Denis Drăguş este ţinta celor de la Rapid pe piaţa transferurilor, giuleştenii fiind interesaţi de actualul jucător de la Genoa, echipă ce a promovat în acest sezon în Serie A.

Top 3 știri din presa centrală

Cea mai mare coroană funerară din România, adusă la priveghiul lui Costel Corduneanu. Omagiu din partea unui interlop ”protejat” VIDEO
O coroană imensă de peste 3 metri, făcută din 500 de cale albe și roșii, dar și cu 200 de trandafiri a fost adusă la priveghiul lui Costel...

Caz de pornografie infantilă la Vaslui: O fată de 12 ani a fost filmată în ipostaze sexuale explicite
O fată de 12 ani din vaslui a fost determinată să apară în ipostaze sexuale explicite, în timp ce era filmată de un bărbat de 24 de ani,...

Medicina din România ar fi la nivelul SUA. Vicepreședintele Academiei : "N-am văzut nicio diferenţă, nici în diagnostic, nici în tratament"
Vicepreşedintele Academiei Române, Nicolae-Victor Zamfir, a declarat vineri, 19 aprilie, la Târgu Mureş, că în privinţa tehnologiei care se...
  1. O bătrână din Italia i-a lăsat casa moștenire româncei care o îngrijește de mai mulți ani. Nepoții italiencei au dat-o în judecată pe femeie
  2. Patru taxe aberante pe care românii nu trebuie să le mai plătească
  3. Sinceritatea unui hotelier român rămas fără clienți: "Mă plictisesc îngrozitor. În ultimele 45 de zile am fost vizitat de două grupuri de turiști și o echipă de control. Atât"
  4. Cine sunt primarii care au atras companii de top în orașele din România
  5. Județele care intră sub cod portocaliu de vijelii puternice. Rafalele de vânt vor ajunge la 90 de kilometri la oră
  6. Cine sunt femeile pe care Dreapta Unită le trimite în Parlamentul European
  7. Priveghi cu vedete pentru Costel Corduneanu. Maneliști celebri vor cânta în memoria liderului celui mai de temut clan interlop din Moldova VIDEO
  8. Negocierile secrete ale Simonei Halep. Ar fi lovitura anului în sportul românesc
  9. Singurul domeniu din Rusia neatins de sancțiuni: De necrezut, creștere de 200% la exporturile unui produs vital în Vest
  10. Verdict oficial în cazului celei mai așteptate autostrăzi din România. Când va fi gata A7: „Nu avem emoții!”