Cum să-ți deschizi un cont nou la Revolut România - Tutorial ACTUALIZAT

Comunicat de presa
Luni, 03 Aprilie 2023, ora 10:38
7884 citiri
Cum să-ți deschizi un cont nou la Revolut România - Tutorial ACTUALIZAT

Revolut este un serviciu financiar digital care îți oferă posibilitatea de a deschide un cont bancar online și de a accesa numeroase servicii și funcții utile. În acest articol, vom explora cum să-ți faci un cont nou la Revolut și câteva dintre principalele utilități ale acestui portofel electronic, care te vor ajuta să-ți gestionezi finanțele într-un mod eficient și convenabil.

Procesul de înregistrare la Revolut

Pentru a începe, va trebui să descarci aplicația oficială Revolut pe smartphone-ul tău. Aplicația este disponibilă atât pentru dispozitivele Android, cât și pentru cele iOS.

După ce ai instalat aplicația, deschide-o și selectează opțiunea de înregistrare sau "Creează cont". Introdu adresa ta de e-mail și alege o parolă sigură. Apoi, furnizează numărul tău de telefon mobil și așteaptă să primești un cod de verificare prin SMS. Introdu acest cod în câmpul corespunzător din aplicație pentru a confirma numărul de telefon.

Următorul pas este să-ți verifici identitatea, încărcând o fotografie a unui document de identitate valabil și o poză selfie. Algoritmii Revolut vor verifica aceste informații și dacă totul este în regulă, vor finaliza procesul în doar câteva minute.

Odată ce identitatea ta a fost verificată, vei putea să-ți configurezi contul. Poți adăuga fonduri în contul tău prin transfer bancar, card de debit sau credit. De asemenea, vei avea opțiunea de a comanda un card fizic Revolut, care îți va permite să efectuezi plăți și să retragi numerar de la bancomate în întreaga lume.

De ce merită să ai cont pe Revolut în România

Revolut îți oferă un cont curent cu un IBAN personal, ceea ce îți permite să primești și să trimiți bani în moneda locală și în valute străine.

Una dintre principalele avantaje ale Revolut este posibilitatea de a schimba valute la cursuri interbancare fără comision în majoritatea cazurilor. Cu Revolut, poți deține și schimba până la 30 de valute diferite în contul tău, ceea ce îți oferă flexibilitate și te ajută să economisești bani atunci când călătorești sau faci plăți internaționale.

Revolut facilitează efectuarea de transferuri internaționale rapide și ieftine, fără comisioane ascunse. Ai posibilitatea de a trimite bani către alte conturi Revolut sau către conturi bancare tradiționale în peste 150 de țări, în diverse valute, la costuri reduse.

Cu cardul Revolut, poți efectua plăți și retrageri fără comision la milioane de magazine și bancomate din întreaga lume. De asemenea, poți beneficia de limită de retragere lunară gratuită la bancomate, în funcție de planul ales.

Revolut îți oferă unelte de bugetare și analiză financiară, astfel încât să poți urmări cheltuielile și să îți gestionezi mai eficient finanțele. Aplicația îți permite să stabilești limite de cheltuieli, să creezi alerte pentru tranzacții și să vezi o prezentare grafică a cheltuielilor tale pe categorii.

În plus, Revolut oferă un serviciu destinat copiilor cu vârsta între 7 și 17 ani, numit Revolut < 18. Acesta permite părinților să deschidă și să gestioneze conturi pentru copiii lor, învățându-i astfel despre gestionarea banilor și responsabilitatea financiară. În același timp, părinților le este oferit controlul asupra cheltuielilor și posibilitatea de a monitoriza tranzacțiile, asigurându-se că tinerii învață să-și gestioneze resursele într-un mod sigur și responsabil.

Acum că ai aflat cum să-ți deschizi un cont nou la Revolut și cunoști principalele utilități ale acestui portofel electronic, ești pregătit să te alături celor peste 28 de milioane de utilizatori din întreaga lume care se bucură de avantajele Revolut.

Nu mai aștepta: Descarcă ACUM aplicația Revolut și începe să economisești timp și bani în tranzacțiile tale financiare!

Eveniment Quarterly Report

Scade cererea pentru mașinile noi. Ce mărci conduc în topul preferințelor românilor
Scade cererea pentru mașinile noi. Ce mărci conduc în topul preferințelor românilor
Înmatriculările de autoturisme noi au scăzut în România cu 11,59% în septembrie faţă de aceeaşi perioadă din 2022, până la un volum de 10.545 de unităţi, potrivit datelor Asociaţiei...
Rezervele valutare ale BNR au crescut cu peste 5 miliarde de euro într-o lună. Cât valorează aurul din depozite
Rezervele valutare ale BNR au crescut cu peste 5 miliarde de euro într-o lună. Cât valorează aurul din depozite
Rezervele valutare la Banca Naţională a României se situau la nivelul de 59,238 miliarde de euro la 30 septembrie 2023, în creştere cu 9,9% faţă de 53,901 miliarde de euro la 31 august 2023,...
#Revolut, #card Revolut, #deschidere cont online , #card